Čarli Šin čestitao rođendan bivšoj ženi uz bombu kašikaru!

Čarli Šin je svojoj bivšj ženi Bruk Mjuler sa kojom je u svađi za rođendan poslao čestitku i fotografiju bombe kašikare položene na parče torte

  • 10

Čarli Šin i njegova bivša supruga Bruk Mjuler koji su u neprijateljskim odnosima i sude se oko starateljstva nad sinovima, nastavljaju dramu, pa je slavni glumac je bivšoj ženi rođendan čestitao uz fotografiju bombe kašikare!

- Srećan rođendan Bruk... Probaj da oduvaš ovu svećicu - napisao je problematični glumac svojoj bivšoj ženi Bruk, a uz čestitku priložio i fotografiju bombe kašikare položene na parče torte!

Zvezda serije "Dva i po muškarca" sa Bruk ima dva sina, Boba i Maksa, a bivši supružnici sude se oko starateljstva nad sinovima.

 

Bruk je zatražila od suda i zabranu prilaska protiv njega, međutim sud nije presudio u njenu korist. Ona je nedavno napustila rehabilitacioni centar u kojem je bila kako bi se odvikla od droga, a izjavila je da se plaši za svoju bezbednost, i da misli da će joj bivši muž podmetnutu drogu, samo kako bi joj oduzeo starateljstvo nad sinovima.

Čarli joj je na to odgovorio: "Dobar pokušaj Bruk! Ti si jedna debeljuškasta čudakinja koja će izgubiti u svakom pokušaju da se ispreči između mene i mojih sinova!"

Kome će deca pripasti saznaće se u decembru kada će sud doneti odluku.

(Telegraf.rs / Izvor:ajc.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA