Biber u krevetu sa prostitutkom (VIDEO)

Mlada devojka iz Brazila usnimila je kanadskog pevača kako spava u krevetu, navodno odmarajući posle "noćnih aktivnosti"

  • 7

Nakon što je viđen kako se iskrada iz jednog bordela u Brazilu, Džastin Biber je uhvaćen u još jednoj delikatnoj situaciji. Naime, kanadskog pevača usnimila je mlada Brazilka (za koju pojedini mediji smatraju da je prostitutka) u krevetu.

Na snimku koji se pojavio na sajtu Jutjub, Biber spava i odmara se najverovatnije posle "noćnih aktivnosti". Pored muzičke zvezde se nalazila navedena devojka, koja je posle Džastina usnimila i sebe kako se smeje.

Međutim, kako tvrdi izvor sajta "MailOnline", Biber je spavao u svojoj vili kada je video snimljen i u njoj nije bilo prostitutki.

- U vili je bilo gomilu momaka i devojaka koji su se provodili, ali ne i prostitutki. Džastin je zaspao i neko je ušao u sobu i fotografisao ga je - rekao je neimenovani sagovornik za ovaj britanski portal.

Pogledajte kako je Brazilka uslikala Bibera u krevetu:

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA