Marina Abramović naterala Lejdi Gagu da ostavi marihuanu!

- Dobro, bićeš kod mene kući. Nema televizije, ni kompjutera, ni marihuane, ništa, ni hrane. Puna tri dana, samo umetnost. Ješćeš samo umetnost - rekla je slavna umetnica pevačici

  • 5

Pop zvezda Lejdi Gaga pušila je 15 džointa dnevno kako bi ublažila bol od povrede kuka, dok je jednog dana njena prijateljica Marina Abramović nije primorala da prestane da konzumira marihuanu.

- Pušila sam po 15 džointa na dan. Bez duvana. Na dan. Preraslo je u naviku kada je bol u kuku postao prejak - kazala je Gaga.

Pevačica je ispričala da je drogu naglo prestala da konzumira po nagovoru njene dobre prijateljice, slavne umetnice performansa Marine Abramović.

Gaga je navela da joj je Marina tada rekla:

- Dobro, bićeš kod mene kući. Nema televizije, ni kompjutera, ni marihuane, ništa, ni hrane. Puna tri dana, samo umetnost. Ješćeš samo umetnost.

- Prestala sam naglo. Nedeljama i nedeljama nisam uopšte pušila. Sada pušim pomalo noću, radi zabave, a ne da bih izdržala. U tome je razlika. Marina je bila jedina osoba koja je mogla da me natera na to - objasnila je ona.

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA