KAO PREMIJER: Poslušajte kako Boris peva refren "Miljacke"! (FOTO) (VIDEO)

Mladi glumac odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića, a Knez će kao Fredi Merkjuri visiti sa plafona, dok će Sneki imitirati Madonu

  • 0

Ove subote, kandidati šoua "Tvoje lice zvuči poznato" imaće pune ruke posla. Miljenik publike Boris Milivojević imitiraće premijera Ivicu Dačića tokom izvođenja "Miljacke", dok će Ana Kokić ponovo biti muško i to Elton Džon. Knez će visiti sa plafona kao Fredi Merkjuri.

Ovo će svakako biti još jedna epizoda koja će izmamiti osmeh gledaocima, ali izazvati i brojne komentare jer takmičari iz emisije u emisiju pomeraju granice i ostavljaju publiku bez daha svojim umećem imitiranja.

Željko Šašić će još jednom brijljrati, ovog puta u ulozi ljutog rokera Eksela Rouza, Sneki po prvi put prelazi na englesko govorno područje, budući da joj je dodeljena uloga pop kraljice Madone, a Skaj Vikler će imitirati Mariju Šerifović, koja će sedeti u žiriju.

Ipak, kandidat koji će zasigurno privući najviše pažnje je Boris Milivojević, budući da odlazi u narodnjački fazon Halida Bešlića. Boris će imtirati premijera Srbije Ivicu Dačića, koji obožava pesmu "Miljacka" i neretko je i otpeva.

Poslušajte kako zvuči refren čuvene "Miljacke" u Borisovoj izvedbi:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA