VRELA CICA: Pogledajte seksi mis univerzuma u bikiniju! (FOTO) (VIDEO)

Ovogodišnja pobednica Izbora za mis univerzuma, osim prelepog lica otkrila je i svoju vitku liniju, kada je pred milionskim auditorijumom prodefilovala pistom u kupaćem kostimu

  • 7

Titulu najlepše žene u univerzumu ponosno je ponela vatrena Gabrijela Isler iz Venecuele, koja ima 25 godina i radi kao voditeljka na televiziji, a svojom harizmom uspela je da osvoji žiri na svetskom takmičenju u lepoti u Rusiji.

Pre nego što je proglašena za mis univerzuma, mlada misica je zajedno sa ostalim takmičarkama prodefilovala pistom u minijaturom kupaćem i tako milionsku publiku širom sveta ostavila bez daha.

Lepotica iz Marakaja vitku liniju duguje plesu kojim se bavi od malih nogu, dok ističe kako je "pravi trening" započela kada joj se rodila sestričina. Ona je pre tri godine, kada je njena sestra dobila bebu, o njoj danonoćno vodila računa te je tako ostala u besprekornoj kondiciji, a sebe, neretko, predstavlja kao drugu majku preslatke devojčice.

Gabrijela trenutno radi kao voditeljka na "Venevision" televiziji, ipak smatra da je majčinstvo najteža profesija u životu, a iznad svega uživa da bude kod kuće okružena ljudima koje voli.

Mladoj Venecualki krunu je uručila prošlogodišnja mis univerzuma Amerikanka Olivija Kulpo, koja je svoju titulu osvojila pre 12 meseci u Las Vegasu.

Pogledajte kako su seksi misice pozirale u belim kupaćim kostimima:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooo

    10. novembar 2013 | 14:51

    Zasluzeno. Prelijepa je

  • Pedja

    10. novembar 2013 | 15:28

    Istina je da su venecuelanke najlepše žene sveta.Dugo sam živeo na Karibima i sve koje sam upoznao su stravično lepe.Lepa nacija!

  • aki

    10. novembar 2013 | 14:34

    Hm, jedva trojka, mislim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA