Dženifer Lopez dobila barbiku po svom liku! (FOTO)

U cenu od 29,95 dolara ulaze dve lutke, jedna je u glamuroznoj haljini sa crvenog tepiha, dok je druga skrojena prema modelu sa pevačicinog nastupa. Zanimljivo je to što nijedna nema obline karakteristične za Džej Lo

  • 4

Omiljena lutka devojčica širom sveta već generacijama, Barbi, dobila je lik vatrene latine Dženifer Lopez, i može da se kupi za 29,95 dolara, dok je kompanija "Mattel" repliku dens dive predstavila bez njenih prepoznatljivih oblina.

U cenu ulaze dve Barbi lutke, jedna je odevena u elegantnu haljinu Zuhaira Murada, koju je Dženifer nosila na prošlogodišnjoj dodeli Oskara, dok je druga lutka dobila scenski kostim poznate pevačice, posut stotinama srebrnih kristala, koji je nosila na svojoj svetskoj turneji.

Pevačica je prezadovoljna lutkicama sa svojim likom, dok su se mnogi kritičari osvrnula na to da Džej Lo kao Barbi nema prepoznatljive kovrdže koje je pevačica imala na početku karijere.

(Telegraf.rs/dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA