TONI CETINSKI: Novak me oduševio kad je doneo gitaru i počeo da mi svira! (FOTO)

Prvi teniser sveta se prilikom slučajnog susreta s hrvatskim pevačem pohvalio gitarom čuvenog gitariste "Roling Stonsa" Ronija Vuda, i u holu hotela mu odsvirao nekoliko nota

  • 5

Pevač ljubavnih pesama Toni Cetinski, uoči svog velikog koncerta u "Kombank Areni", koji je zakazan za 23. novembar, za Telegraf kaže da se nikad nije osećao bolje, da je za koncert sve spremno, ali i da ima tremu kada je u pitanju odgovornost prema publici u Beogradu.

Pevač je ovom prilikom ispričao da ga je oduševio današnji slučajni susret s Novakom Đokovićem u hotelu, koji mu se pohvalio gitarom čuvenog gitariste "Stonsa" Ronija Vuda, koju je kupio na velikoj dobrotvornoj večeri u Londonu. Kako kaže Cetinski, Nole mu je na njoj odsvirao nekoliko akorda.

- Otrčao je do auta, izvadio je, morao je to podeliti sa mnom, bilo je jako simpatično. Odmah sam mu rekao da ću ja morati da nabavim nečiji reket, a čiji nego njegov. Tako da mi je ponudio i reket i još za decu neke kačkete i majice s njegovim potpisom. Pitao me je i kad je koncert, međutim, nažalost tada nije tu. Da jeste, došao bi - pod utiskom priča Toni, i dodaje da je Novak neverovatan.

Budući da sam kaže da je za prethodni koncert napravio "ispad" sa simfonijskim orkestrom na bini i horom, ovog puta odlučio je da nastup pojednostavi i time publici pruži kvalitetan zvuk i lumperaj kakav se ne pamti.

- Publika može da očekuje moje pesme, moj bend koji je sada poboljšan, neće biti klasično sa stalkom za mikrofonom, ali neću praviti ni pompu na sceni, kao pre dve godine kada smo imali tematski koncert. Koncert će biti odličan, produkcija će biti vrhunska bez sumnje. Jedva čekam da čujem nove pesme kako zvuče uživo - euforično priča pevač.

Izbor gostiju, ako ih bude bilo, pevač je ostavio za poslednji minut, mada napominje da je najpre imao zamisao da na bini sa Željkom Joksimovićem izvede duet koji spremaju.

- On je stvarno veliki pevač i baš treba s njim da se vidim da odaberemo melodiju za zajedničku pesmu. On ima neke ponuđene, imam i ja, pa ćemo zajedno da odlučimo, to će biti odlična saradnja. Hteo sam da ga pozovem da bude moj gost, ali pošto pesma nije gotova, nemam dobar povod - ispričao je Cetinski.

Hrvatski pevač priznaje da ima tremu zbog velike odgovornosti prema ljudima koji vole njegovu muziku, ali ističe da se trenutno u svojoj koži odlično oseća i da je za to mahom zaslužna i njegova devojka Dubravka, koja ga je podstakla da počne da vežba, te je ponosno otkrio svoje mišićave ruke.

- Ona će mi svakako biti podrška u "Areni" ako bude htela, ja se nadam da će hteti - kroz smeh kaže Toni, koji otkriva i da ga u ovom momentu najviše opisuje numera "Opet si pobjedila".

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubisa

    13. novembar 2013 | 16:40

    Djole je pristojan mladic

  • Olimp

    13. novembar 2013 | 20:35

    Muka mi je vise od ovih pevaca iz Hrvatske.Kada dodju ovde sve lepo divno smeskanje te to im je najvazniji koncert te imaju ogromnu tremu te ovo ono a kada se vrate druga prica.Racunaju na nasu kratku pamet(sto je na zalost tacno) i neku glupavu bolecivost da se svi ovde osecaju lepo i komotno da se dokazemo kao domacini a pogotovu prema ovima iz Hr.Dosta bre vise ako je i za vajdu mnogo je.

  • Zaklina

    13. novembar 2013 | 22:03

    Toni je OK. Ne dirajte ga!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA