POGODI KO SAM: Nekada pegava devojčica, danas prelepa glumica! (FOTO)

U pitanju je 38-godišnjakinja koja je rođena u Južnoafričkoj Republici, a poznata je po ulogama u filmovima "Đavolji advokat", "Posao u Italiji", "Monstrum" - za koji je nagrađena Oskarom za najbolju glavnu žensku ulogu 2003. godine

  • 3

Da li prepoznajete ovu mladu damu? U pitanju je holivudska glumica koja je odmalena želela da bude model, a u pubertetu se bavila baletom. Kada je povredila koleno, odustala je od plesa i preselila se u Los Anđeles, gde je posle nekog vremena dobila manju ulogu u filmu "Deca kukuruza 3". Nakon toga uloge su se samo nizale... Danas važi za jednu od najlepših glumica sveta.

Ova glumica rođena je u Južnoafričkoj Republici i u sebi ima nemačkog i holandskog porekla. Njeni najstariji poznati preci su francuski hugenoti. Sa 15 godina prisustvovala je porodičnoj tragediji, kada je njena majka u samoodbrani ubila njenog oca alkoholičara koji je maltretirao porodicu. U 16. godini, preselila se u Milano i počela da radi kao model. Kasnije je prešla u Njujork i pohađala časove baleta. Kada je povredila koleno, definitivno je odustala od plesa i preselila se u Los Anđeles, gde je posle nekog vremena dobila manju ulogu u filmu "Deca kukuruza 3".

Nakon toga, uloge su počele samo da se nižu, a njeni najpoznatiji filmovi su "Đavolji advokat", "Posao u Italiji" i "Monstrum", film za kji je dobila Oskar za najbolju glavnu žensku ulogu.

Slikala se naga za "Plejboj" magazin 1999. godine. 

Verovatno ste pogodili, u pitanju je Šarliz Teron, glumica koja važi za najlepšu prirodnu plavušu na svetu.

Kako vam se čini Šarliz kao klinka?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA