Karleuša plakala na suđenju protiv TV Prva i Ivana Ivanovića! (FOTO)

Pevačica se jutros u 9 pojavila pred sudijom i rekla da je podnela 49 tužbi "zbog medijske torture, neistina, uvreda, kako na ličnom, tako i naprofesionalnom nivou". Ivan: "Nije suđenje protiv mene, već protiv TV Prva"

  • 17

Pevačica Jelena Karleuša podnela je 49 tužbi protiv voditelja Ivana Ivanovića i "Prve", te je jutros plakala pred sudijom dok je govorila o "medijskoj torturi, neistinama, uvredama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou". 

Jelena se jutros oko 9 pojavila u sudu i tokom davanja iskaza počela je da plače. Karleuša je podnela 49 tužbi protiv Ivana, zbog toga "što ju je u svakoj svojoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekfencijom vređao, nazivajući je pogrdnim imenima, upoređujući je sa životinjama i vanzemaljcima, nazivajući je trandžom, budalom, gomilom plastike bez mozga, uz tvrdnje da ima muški polni organ o koji se sapliće, ismevajući njeno pevanje, intelekt, koncerte, članove porodice, prijatelje i fanove", navodi se na njenoj zvaničnoj stranici na Fejsbuku.

Ivan je tvitnuo da Jelena nije tužila njega, već Televiziju "Prva".

Tviter rat između pevačice i voditelja traje od prošle godine i redovno se prepucavaju na društvenim mrežama. Jelena je neko vreme bila tema Ivanovih emisija, ali je već nekoliko meseci ne pominje u šouu "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Podsetimo, JK je podnela tužbe i protiv Ace Lukasa i Seke Aleksić.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MMilan

    20. novembar 2013 | 14:28

    Manje ce piskiti...

  • maya

    20. novembar 2013 | 14:47

    Ma nije ovo nista s obzirom na to koliko je ona ostale izvredjala da bi dosla u novine. Sve se vraca...

  • Max

    20. novembar 2013 | 16:00

    Pa ja da sam na njenom mestu ja bih plako od onog debakla na Uscu pa sve do sad. Trba da se pokrije usima, i da se mane muzike :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA