MARKO BULAT: Nikada nisam imao problem sa "zemuncima", znao sam da ćutim kad treba! (VIDEO)

"Svega je bilo u kafani, gledao sam tuče, pa čak i ubistvo, slali su mi bakšiš, bukete cveća. Umeo sam da ćutim i ne postavljam pitanja kad ne treba", iskreno je ispričao pevač svoja iskustva tokom karijere

  • 23

Marko Bulat, koji pripreme za veliki koncert u "Pioniru" zakazan za 24. novembar privodi kraju, otkrio je mračnu stranu splavova i noćnih klubova tokom devedesetih godina, da je igrom slučaja prisustvovao ubistvu, ali dodaje da nikada nije imao problem sa "zemuncima".

Pevač je u emisiji  "Goli život" na "Hepi televiziji" otkrio koga je on zabavljao, a ko mu je branio da peva, kao i kako je došlo do toga da "Pesma od bola", koju peva Aca Lukas, postane hit pre nego što je snimljena.

- Nikad nisam išao u Šilerovu, jer za tim nije bilo potrebe. Šta ću ja tamo? - odgovorio je Marko Bulat na pitanje Milomira Marića, autora emisije, o poznanstvima sa "zemuncima".

Bulat je pričao koga je upoznao u kafanama, kao i koliko su to bili moćni i bitni ljudi u državi, a veselili se uz njegovo pevanje.

- Za Dušana Spasojevića se pričalo, ali, ja nikad nisam ništa pitao - rekao je Marko Bulat, koji je o prvom susretu sa kumom Slađanom Konstantinovićem nastavio:

- Pitao je da još pevam, ali ja sam završio. Insistirao je, ali ja sam odbio. Prišao je i rekao "sledeći put kad budem došao, polomiću i tebe i ovaj splav" - rekao je Bulat, koji priznaje da je u tom momentu brinuo za svoju bezbednost.

Ubrzo su se bolje upoznali, postali prijatelji i okumili se, a pevač je nastavio da peva po splavovima, zbog čega su ga proglasili "kraljem splavova".

- Svega je bilo u kafani, gledao sam tuče, dogodilo se ubistvo, slali su mi bakšiš, bukete cveća. Umeo sam da ćutim i ne postavljam pitanja kad ne treba, nikad nisam imao problema sa "zemuncima" - napomenuo je pevač.

Čitav intervju sa Markom možete pogledati u emisiji "Goli život" u četvrtak u 20:50 na "Hepi televiziji".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meri

    20. novembar 2013 | 23:14

    Ko kaze da ubistvo nije prijavljeno? Nije samo on video...

  • MarkBGD

    20. novembar 2013 | 22:54

    Video sam ubistvo i ćutao sam. Bože pomozi mi da shvatim ovog poremećenog čoveka koji se sa tim još i hvali.

  • uroš

    20. novembar 2013 | 22:41

    Bravo! Video si da je neko nekome oduzeo život i ćutao si. Pravi vernik! Pu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA