Ljubina ćerka nije pustila majku da vidi unuku!

"Ljuba kod mene nije mogla da uđe jer ne želim da je vidim. Ona je iz hira smestila oca moga deteta u zatvor. Dok on ne izađe, sama ću se snaći da preživim sa bebom", rekla je 17-godišnja Aleksandra

  • 10

Maloletna ćerka Ljube Pantović Subotić Aleksandra, koja se nedavno porodila, zabranila je svojoj majci da vidi unuku, jer kik-bokserki još nije oprostila to što je Aleksandra Čabarkapu, oca njene bebe, smestila u zatvor!

Kada je saznala da joj se ćerka porodila, Ljuba je odmah u bolnicu poslala cveće i plišanog medu, a nakon nekoliko dana došla je i da je poseti. Međutim, sedamnaestogodišnja Aleksandra nije dozvolila majci da vidi unuku, već joj je rekla da napusti bolnicu.

- Ljuba kod mene nije mogla da uđe jer ne želim da je vidim. Ona je iz hira smestila oca moga deteta u zatvor - rekla je ona za "Blic", nakon što je Pantovićeva napustila bolnicu.

Osim što ne želi da komunicira sa majkom, Aleksandra kaže da ne želi ni da razgovara sa ocem Karađorđem Subotićem, koji je nedavno izašao iz zatvora, kao i da jedva čeka da njen dečko Čabarkapa izađe iz pritvora.

- Živeću sa Karađorđem pod istim krovom, ali ga neću primećivati. Čula sam da je smislio da se moja ćerka zove Vasilisa, ali ja sam odlučila da će se zvati Magdalena. Čula sam se i sa Sašom i njemu se ime dopalo. Snaći ću se sama da preživim sa bebom, na kraju krajeva, imam baku u Nemačkoj koja će mi pomoći - ispričala je Ljubina ćerka, koja je šokirala naciju kada je ostala u drugom stanju sa dečkom svoje majke.

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    22. novembar 2013 | 15:12

    Boze sacuvaj...

  • Su

    22. novembar 2013 | 16:54

    Cirkus...A Ljuba ce naravno opet sve da demantuje..a mala je smesna,zivece sa ocem ali ga nece primecivati...cccc,pa sto se onda ne snadje sama...nije ni svesna koliko se zeznula u zivotu..bas mi je zao..

  • Lola

    22. novembar 2013 | 18:39

    Živeće s ocem kojeg neće primećivati! Pa kad si takav smeker, nemoj da živiš kod njega, već nek ti otac tvog deteta obezbedi smeštaj. A već očekuješ da ce ti drugi izdržavati dete! E pa ne radi se to tako dušo moja. Dete se radja iz ljubavi i ne može da se očekuje da ga bilo ko izdržava osim majke i oca. Ovako je to običan ciganluk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA