Marko Bulat spektakularnim koncertom oduševio Beograđane! (FOTO)

Pevač je puna tri sata zabavljao publiku svojim najvećim hitovima

  • 10

Srpski pevač Marko Bulat održao je pravi spektakl povodom dve decenije uspešne karijere. Pevač je u Hali "Pionir", puna tri sata, izvodio svoje najveće hitove, a Beograđani su uživali u pretežno kafanskoj muzici. Mnogobrojni poznati pružili su podršku popularnom pevaču.

Marko je na binu izašao elegantno obučen, u svetlećim patikama i tako još jednom pokazao koliko voli "Ratove zvezda". Ispod tamnog sakoa, nazirali su se definisani mišići, a mnogobrojne obožavateljke su padale u trans na svaku njegovu pesmu.

Izvodio je svoje najveće hitove, a Boban Rajović i Katarina Vučetić uživali su gledajući pravi spektakl. Ispred bine je napravljena prava mala kafana u kojoj su sedeli Bulatovi prijatelji i tako iz prvih redova posmatrali vrhunsku scenografiju i vizuelne efekte.

Marko je pre koncerta obećao da će ovo biti veče za pamćenje i - obećanje je ispunio! Nekoliko hiljada posetilaca otišlo je kući sa osmesima na licu, željno iščekujući sledeći nastup velikog pevača.

(A. Č.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    25. novembar 2013 | 07:13

    Verovatno je bilo i spektakularnih 36 gledateljki,pošto onaj ko ide da ga sluša nije normalan.

  • Spasoye

    25. novembar 2013 | 06:31

    Auuu koji tekst, k'o da je njegova sestra pisala...

  • Srbija-Ubija

    25. novembar 2013 | 09:14

    Ti jogogo idi i slusaj cetinjkosg ako ti je bolji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA