DRAMA: Edin se rasplakao kad mu je Jelena rekla da je napravio budalu od nje! (VIDEO)

- Tvoje ponašanje mi se nimalo ne sviđa. Tvoja pažnja mi ne treba, to možeš da zadržiš za sebe - rekla je pevačica tokom žestoke prepirke sa Škorićem

  • 2

Nakon što je Edin proveo noć sa Marijanom na nagradnom izletu, prvo se posvađao sa Jelenom Jovanović koja mu je rekla da je možda trudna, zatim je pokušao da se pomiri s njom, međutim, pevačica je demonstrativno uzviknula da joj ne treba njegova pažnja, a on je briznuo u plač!

- Ja sam torturu prošla dok si ti bio s Marijanom! Svi su me zezali, govorili kako ste sigurno u đakuziju, a ja sam im odgovarala da ti nikada sa nekom drugom devojkom ne bi ušao u đakuzi. I onda mi dolaziš, smeješ se i kažeš: "Bili smo u đakuziju" - prigovarala je Jelena, a Edin ju je kroz suze uveravao da se njegova osećanja prema njoj nisu promenila.

- Samo sam te zamolila da budeš fer i korektan, a kad sam htela da pričamo, ti nisi hteo. Tvoje ponašanje mi se nimalo ne sviđa. Tvoja pažnja mi ne treba, to možeš da zadržiš za sebe - zaključila je besna Jelena.

Pogledajte raspravu Jelene i Edina:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panda

    28. novembar 2013 | 13:18

    kaze edin kad je bio u hotelu konobaru ja bi palacinke ccc u 2 sata trazi palacinke ja smrada stvarno mi ide na k...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA