GRAĐANI MOLE PINK: Izbacite Zoricu Marković zbog govora mržnje!

Gledaoci rijalitija "Farma" potpisuju peticiju u kojoj traže da pevačica odmah napusti imanje zbog vređanja Jelene Jovanović i Roma na nacionalnoj osnovi

  • 20

Učešće Zorice Marković u rijalitiju "Farma" je pod ozbiljnim znakom pitanja, nakon što je po društvenim mrežama počela da se širi molba da građani potpišu peticiju za izbacivanje pevačice zbog govora mržnje! Naime, Zorica je u toku dana izvređala Jelenu Jovanović, rekavši joj da je "klošarka Romkinja" i tako uvredila Rome na nacionalnoj osnovi.

 

U komentarima onih koji mole produkciju rijalitija da odstrani pevačicu, navodi se "da je ovim rečima, Zorica jasno stavila do znanja kakvo mišljenje ima o Romima, te da je izvršila diskriminaciju istih po nacionalnoj osnovi".

 

Gledaoci televizije "Pink" mole građane da potpišu peticiju za izbacivanje pevačice, te da zadruga odmah deluje. Međutim, TV "Pink" još uvek ne reaguje. I pored mnogobrojnih poziva upućenih produkciji rijalitija, ostali su nemi na zahtev publike. Da li se sprema bura na imanju i sledi izbacivanje Zorice, videćemo već u toku sutrašnjeg dana.

 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kaizer

    29. novembar 2013 | 00:32

    Vec po gradu Romi umesto pranja vetrobrana guraju papir sa peticinom za izbacivanje Zorice hahaha Postoji sloboda misljenja valjda.. ima da mrzim koga ja hocu bili to Cigani..Jevreji..Francuzi..komsija sa sprata i gotovo.. Dobra fora je sto se propagira sloboda misljenja a ovamo od toga nista.. Jedino je istina da smo mi Srbi manjina u svojoj zemlji.. Tako da uskoro mogu i muzicari iz 'Ko to tamo peva' da nam vode zemlju

  • Lolika

    29. novembar 2013 | 01:02

    A da je rekla aljkava Srpkinja,sta bi bilo???!!!! Dokle bre vise to da mi Srbi ne smemo nikom nista da kazemo,jer je to vredjanje na nacionalnoj osnovi,nama svako svasta moze da kaze i to prolazi lagano??!!!! Imam pravo da mrzim koga ocu ,i ja i bilo ko drugi! Ona je nije uvredila..nije rekla ciganstura,cigancina i kako vec..samo je navela da je aljkava ,sto u krajnjoj liniji i jeste!!!

  • Jaaaa

    29. novembar 2013 | 00:16

    Ako do sad je nisu izbacilu nece je ni izbacitu. Eventualno honorar i direktna nominacija i eto ostaje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA