PREBOLEO STARLETU: Filip se provodi, a Stanija uči kod kuće! (FOTO)

Maneken, od kako je prekinuo romansu sa Dobrovićevom, sve česšće se provodi po klubovima sa prijateljima, dok starleta sedi kod kuće i zatrpana knjigama sprema ispite

  • 2

Tek nekoliko dana je prošlo od raskida koji je potresao sve stanfilovce, a nekada do ušiju zaljubljeni Filip Panajotović izgleda da je već preboleo ljubav svog života i okrenuo se poslovnim poduhvatima i provodu, dok je Stanija utehu, neočekivano, potražila u knjizi.

Nekadašnji učesnik "Farme" je svoju pažnju usmerio ka provodu po beogradskim noćnim klubovima i svojoj novoj teretani, te su mnogi primetili da je na svečanom otvaranju novog prostora za vežbanje bio sjajno raspoložen, dok mu starleta izgleda nije bila ni nakraj pameti.

S druge strane, Stanija je na svoje društvene naloge objavljivala fotografije knjiga, svezaka i skripta, i sa svojim obožavaocima podelila kako naporno sprema ispite.

Iako se par nakon raskida izjasnio da su i nakon rastanka u dobrim odnosima, kao opcija ostaje i to da je sve ovo marketinški trik, budući da je par do sada na mnogo načina unovčio svoju romansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA