ZORICA: Jelena Jovanović je ološ i dvolična pihtija! (VIDEO)

- Nije ti ona drugarica, ma neće ni ime da ti spomene kad izađe, uhvatila te ko zmija žabu, a ti to ne vidiš - rekla je Markovićeva tokom razgovora sa Marijanom

  • 7

Nakon što je prošle nedelje izvređala Jelenu Jovanović, koju je nazvala Romkinjom i klošarkom, Zorica Marković je nastavila s uvredama na račun Jovanovićeve i u razgovoru sa Marijanom ju je nazvala ološem, dvoličnom i pihtijom!

Markovićeva je na sve načine ubeđivala Marijanu da joj Jelena nije drugarica, kao i da je Edin pravi čovek za nju jer je njegova veza sa Jovanovićevom samo farsa.

- Ti znaš da je Jelena obična pihtija, ološ i dvolična? - upitala je Zorica misicu, a kada je ova odgovorila potvrdno, nastavila je sa podbadanjem.

- Pa, što da te gledaju kao neku glupačicu kad to nisi! Od te veze nema ništa, to ti je čista gluma! Pa, ženo, vidim kako te gleda, nisam ćorava, nemoj da ispadaš glupa. Uostalom, je li bila drska prema tebi? Nije ti ona drugarica, ma neće ni ime da ti spomene kad izađe, uhvatila te ko zmija žabu, a ti to ne vidiš - zaključila je Markovićeva.

Pogledajte kako Zorica ogovara Jelenu Jovanović:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moja Bosna

    2. decembar 2013 | 13:20

    Pa ljudi dali je Moguce da ova Zorica tako moze da spletkari. Sad bi ona od mirne i vaspitane djevojke koja je primjer na Farmi da ona pravi budalu od sebe i da se pocne svadjati i ogovarati .

  • GoranM

    2. decembar 2013 | 13:41

    Kad će kraj ove sage?

  • Cica

    2. decembar 2013 | 16:10

    Zar zorica da govori nekom da je olos e greote

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA