KAĆA NAPALA JELENU: Ubiću te od batina, slomiću ti kosti! (VIDEO)

"Jel' ti diram porodicu, Jelena?! Jesam li ti jednog trenutka rekla majka, otac, ili bilo ko?! Jesam li ti rekla?! Nemoj da ti dođem da te slomim, ološu nevaspitani!", besnela je pevačica

  • 9

Katarina Grujić žestoko se posvađala sa Jelenom Golubović, budući da joj je zasmetalo to što joj je farmerka somenula roditelje. Pevačica je potom nekontrolisano urlala na glumicu, i počela da joj preti batinama!

Kaća je najpre rekla Jeleni da prestane da priča jer želi da spava, međutim, Golubovićeva nije marila, već je nastavila da gunđa, i između ostalog, rekla pevačici:"Pozdravili su te mama i tata", što je izazvalo Kaćinu burnu reakciju!

- Jel' ti diram porodicu, Jelena?! Jesam li ti jednog trenutka rekla majka, otac, ili bilo ko?! Jesam li ti rekla?! Nemoj da ti dođem da te slomim, ološu nevaspitani! - galamila je Kaća, i krenula da udari Jelenu, ali su je, na sreću, u tome sprečili Edin i Boris.

- Kunem ti se! Jednu reč reci, ubiću te od batina! Jel' ti jasno?! - besnela je zvezda "Granda"

- Pozdravili su te mama i tata - neiscrpno je ponavljala glumica, dok je Grujićeva siktala oko nje.

KAĆA NASRNULA NA JELENU G. (BEZ CENZURE)! by FARMERHUNTER

(Telegrafa.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aa

    5. decembar 2013 | 14:16

    Hahahahahha kakav kvalitetan debil je ova Jelena

  • Olgica

    5. decembar 2013 | 13:55

    Djubre ne vaspitano,prebi one koji su te tako vaspitali.Kaca bljak....

  • Su

    5. decembar 2013 | 15:14

    Koji debili! Jedan je rekao da mu se porodica ne sponinje,pa sad svi kao ovce se uhvatili toga! Ni ne slusaju sta je ko rekao,ali za budale i ogranicene ljude je sitnica dovoljna da bi krenuli sa galamom,svadjom,prostaklukom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA