MARIJA ŠERIFOVIĆ: Smrt mog brata mi je bila jedna od najtežih stvari u životu

U prvoj epizodi serije "Ispovest" pevačica je navela da je sanjala svog pokojnog polubrata Dušana, koji preminuo je pre nešto manje od tri meseca

  • 4

Serija "Ispovest", koja sadrži intimne detalje iz života Marije Šerifović koji nisu obelodanjeni u nedavnom istoimenom dokumentarnom filmu, prikazana je večeras na televiziji "Prva".

U prvoj epizodi koja nosi naziv "Sudbina", pevačica je između ostalog otkrila da joj je jedan od najgorih događaja u životu smrt njenog najstarijeg polubrata Dušana Šerifovića. Marija je navela da ga je sanjala i da joj je on u snu rekao jednu reč a to je da "Uspori", koju će ona poslušati i toga se držati.

Osim toga, Šerifovićeva je navela da je imala dosta zdravstvenih problema, od operacije slepog creva do mnoštva cista na jajnicima.

Da podsitmo, Dušan Šerifović,  koji je bio je miljenik celog Kragujevca, preminuo je pre nešto manje od tri meseca nakon duge i teške bolesti u 42. godini života.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    5. decembar 2013 | 23:25

    Svi mi zivimo sa bolom pa ga ne prodajemo. I meni se ubio cale pre 5 godina i mladji burazer pre dve. Keva im leukemiju. Nisam naposao knjigu i snimio film. Imam dvoje dece i zivot ide dalje. Ne prodaj paketiku jer je ruzno. Pogotovu ne svoju intimu. Citam o tebi nekoliko dana i muka mi o "sokirajucin uspovestima". Nema tu nicega sto svako od nas nije prosao. Zivi svoj zivot i odrasti.

  • TamaraKG

    6. decembar 2013 | 00:10

    Marija se setila jadnog brata kad su je svi mediji isprozivali kako ga nije pomenula u filmu pa dodali u pvu epizodu i misli da je oprala savest.Dusan je bio jedna divna dusa,bezazlen uvek u zapecku.Neka pociva u miru.Marija i Danijel su dva jako razmazena derista koji misle samo na sebe kao i njihov otac, ali su jako talentovani i nisu zli samo azmazeno ja pa ja niko kao ja.

  • Jovana

    5. decembar 2013 | 22:36

    E moja Mako ... Sve je to život , nekome crn nekome beo ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA