GOGA OTVORILA DUŠU: Igor mi je umro na rukama! (FOTO)

"Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo", u suzama je ispričala pevačica, a zatim napravila pauzu da se pribere

  • 11

Prvi put od smrti supruga Igora Ramovića, pevačica Goga Sekulić stala je pred kameru kako bi ispričala najintimnije detalje tragedije koju je preživela, nakon što je saznala da njen tek venčani suprug boluje od neizlečive bolesti.

U ekskluzivnoj ispovesti Jeleni Bačić Alimpić u emisiji "Dobro veče, Srbijo", Goga Sekulić otkrila je kroz kakav je pakao prošla nakon što je nekoliko dana nakon svadbe dijagnostikovan tumor u poodmakloj fazi kod njenog supruga.

Ona je otvorneo pričala o tome kako je podnela njegovu borbu za život, smrt i sahranu, a pričala je i o nedaćama koje su je snašle nakon njegove smrti. Objasnila je i svoj sukob sa svekrvom, kao i raspravu sa porodicom sa kojom se još sudi u vezi sa nasledstvom.

- Dok sam ga držala na rukama, još malo se pomerio, ali su mi doktori rekli da mu je duša tada napustila telo - u suzama je ispričala pevačica, a zatim napravila pauzu da se pribere.

Detalje ovog potresnog intervjua  možete pogledati u nedelju 15. 12. u 18.15 časova u emisiji "Dobro veče, Srbijo".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA