TAMARA DRAGIČEVIĆ: Problem mi je da se skinem gola! (VIDEO)

"Nikada se nisam skinula gola! To bih uradila samo kada bi mi ponudili neku životnu ulogu u filmu i rekli da moram to da uradim", istakla je glumica za Telegraf

  • 5

Otvaranju ski sezone na Kopaoniku, u organizaciji MK Mauntin rizorta i skijališta Srbije, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima i glumica Tamara Dragičević koja se i pored uloga u filmu "Montevideo Bog te video", serijama "Miris kiše na Balkanu", "Vojna akademija" i drugim, trenutno u žiži javnosti našla zbog učešća u šouu "Tvoje lice zvuči poznato".

Talentovana glumica na "srpskoj planinskoj kraljici" vreme nije provodila skijajući na stazama, ali je podjednako uživala u zimskoj idili, kao i u toplim danima provedenim na moru, dok je vremena našla i da sa čitaocima Telegrafa podeli utiske.

- Volim zimu, miris vatre i grejanja na planini. Uživam na Kopaoniku, ali izgleda da se nisam najbolje pripremila na ovako niske temperature, jer ne skijam – rekla je Tamara Dragičević, a potom se ispravila:

- Ovde sam naučila da skijam, ali se zbog povrede koje imam, iako se bolje osećam, sada malo plašim. Grdiće me i na snimanju za polufinale i finale šoua "Tvoje lice zvuči poznato", ako obnovim povredu, jer sam ionako najviše puta padala na sceni. Ne znam da li ću uspeti da se organizujem sa dečkom Petrom i društvom da odemo u Francusku, gde smo bili poslednje dve godine na skijanju. Najlošiji sam skijaš u društvu, ali napredujem – rekla je kroz osmeh Dragičevićeva.

Popularnost, ali i pritisak i odgovornost koju nosi, ovu 24-godišnju Beograđanku "ne guši", a svakog poštovaoca pokušava da "nagradi" zajedničkom slikom ili autogramom.

- Ne stvara mi pritisak to što se nalazim u žiži javnosti. Iz svake situacije pokušavam da izvučem najbolje i da meni bude prijatno. Trudim se da ne opteretim sebe previše, ali i da učinim ljudima koji su mi dragi, da obaveze koje imam ispoštujem. Osećam razliku, jer iako sam snimila serije, filmove, igram u pozorištu, kada si u šouu koji se emituje svake subote i ima toliku gledanost onda je to očekivano - rekla je Dragičevićeva i otkrila koja publika joj je najdraža:

- Najdivnija publika su deca, nije mi teško i nikada se ne bi usudila da nekog odbijem za slikanje ili autogram. I kad sam u žurbi i kada cupkam otprilike gde baš sad ostanem i slikam se sa ljudima.

Publika Dragičevićku moći će na sceni ponovo da gleda u predstavi "Žak" u Narodnom pozorištu, čija je priprema na kratko prekinuta, kao i u Novogodišnjoj predstavi "Brod plovi za Beograd" u Ateljeu 212. Međutim u nastavku popularnog filma "Montevideo Bog te video" talentovana glumica se neće pojavljivati, ali je učestvovala na snimanju scena za istoimenu seriju.

Iako se u pojedinim medijima pojavila Tamarina izjava da bi se olako skinula gola za scenu filma, ona je to demantovala.

- Nije tačno da sam izjavila da mi nije problem da se skinem gola! Nikada se nisam skinula gola! To što je za potrebe šoua izazvalo veliku pažnju i pometnju je deo nastupa Lejdi Gage, koju sam ja imitirala. Drago mi je da je to super izgledalo, gotovo kao original. Da sam otpevala kao Lejdi Gaga bilo bi još bolje, a da li bi se skinula gola ne znam ni sama. Kada bi se to desilo bilo bi za neki film ili za neku životnu ulogu, ako bi mi rekli u ovoj sceni to moraš da uradiš - objasnila je Drgićevićeva.

- Sigurno je da bi o tome pričala sa dečkom i bliskim ljudima - zaključila je Dragičevićka koja je tokom boravka na Kopaoniku proslavila rođendan svog dragog za koji mu je kupila jaknu i ski odelo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • filip

    10. decembar 2013 | 19:04

    Kako se prosuo burazer na 25 sec.

  • MMilan

    10. decembar 2013 | 18:05

    Cuj problem...pa dodji skinucu te ja

  • bezimeni

    10. decembar 2013 | 23:19

    Prezgodna je i pocela je da se skida! ;-) sve se one prave fine kao ne bi i tako to, daj soma i 90% riba na kopu se skida! ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA