MARIJANA MIĆIĆ: Adil treba da peva iza rešetaka, jadnik!

"Ovom pevaču što bije ženu bih pored redovnih kazni zabranila da se ikada više pojavi na TV-u! Ili da je država valjana pa da peva tamo gde služi kaznu", ogorčeno je voditeljka napisala na Tviteru

  • 14

Adila Maksutovića, nakon što je pretukao svoju suprugu Anu koja mu je pre dva meseca rodila sina, osudili su brojni njegovi obožavaoci, ali i poznate ličnosti među kojima ogorčenost njegovim postupkom nije krila ni voditeljka Marijana Mićić, po kojoj bi Adil trebalo da poseti ludnicu!

Ona je bez dlake na jeziku oplela po Džejovom zetu, a svoje zaprepašćenje ovim incidentom podelila je na Tviteru, gde je napisala za Maksutovića da je jadnik:

- Ovom pevaču što bije ženu bih pored redovnih kazni zabranila da se ikada više pojavi na TV-u! Da ga više niko nikada ne vidi! Po njegovim izjavama čini mi se da mu je karijera važnija od žene i poslednica onoga što je uradio! Jadnik! - napisala je ona, međutim, na tome se nije zaustavila:

 

- Pretuče ženu, a onda izjavljuje: "Neko mi namešta, ljubomorni su na moju karijeru!" Isuse, u ludnicu! - besnela je voditeljka, koja je potom napisala da ovakav čovek treba da bude u zatvoru.

- Ne znam gde peva, ali da su pametni da mu otkažu odmah! Ili da je država valjana pa da peva tamo gde služi kaznu - oštra je bila ona.

Njenom mišljenju priklonila se i Goca Tržan koja je malo mirnije prkomentarisala ovaj incident:

- Na žalost, nasilje nad ženama je u ovoj zemlji samo sjajna vest koja prodaje novine, za par dana nikom ništa! - napisala je ona na Tviteru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lily83

    10. decembar 2013 | 20:07

    Baš me je razočarao! Čudno mi je bilo nekako da je baš toliko fin i ljubazan, eto ne kažu za džabe: ''ispod mire 100 đavola vire ''!

  • Kiko

    10. decembar 2013 | 19:16

    Ko o cemu ona o moralu. Ne opravdavam Adila xak sta vise osudjujem ga, ali me uzasno nervira stanje svesti u nasem drustvu gdije ona (rasturacica braka, na kraju se i covek vratio zeni) prica o moralu i ne samo ona Karleusa, Seka kao i momci koji se provlace po mrdijima. Neka svako zivi svoj zivot ali me nervira kad ovake osobe sebi daju za pravo da komentarisu. Erozija morala.

  • MMilan

    10. decembar 2013 | 20:06

    Ti ces nekome da delis lekcije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA