DŽEJ U SUZAMA: Nisam ljut na Adila, sad mi ga je žao!

- Nije trebalo Adil to da uradi, ali ja sam ponosan na ćerku, jer je ona odlučila posle svega da ga ne tereti - rekao je pevač, koji nije uspeo da sakrije svoje emocije pred kamerama

  • 15

Džej Ramadanovski otvorio je dušu nakon incidenta u kome je njegov zet Adil pretukao njegovu ćerku Anu, i rekao da mu iz sažaljenja sve oprašta, kao i da je ponosan na svoju ćerku što je odlučila da ne tuži supruga.

Ramadanovski je nakon nemilog događaja najpre bio ogorčen i besan, te je rekao da Adilu nikada neće oprostiti ovo nedelo, međutim, u emisiji "Exkluzivkroz suze je rekao da nije ljut na njega.

- Nije trebalo Adil to da uradi, ali ja sam ponosan na ćerku, moram to da kažem, jer je ona odlučila, posle svega, da ga ne tereti - rekao je i dodao da ne želi nikome ono što se desilo njegovoj mezimici.

- Ne mom detetu, nego nikome ne želim to. Ne ponovilo se - rekao je pevač kroz suze i dodao da mu je na kraju ipak žao i Adila.

- Ne znam ni sam, sad mi je i njega žao - potresen je bio Džej.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis.

    11. decembar 2013 | 20:16

    Ja bih ga ubila da je mojoj cerki to uradio!!

  • lenna

    11. decembar 2013 | 20:31

    Po svemu sudeci nista on njoj strasno nije uradio... Cim se zajebvaju ovako, te ne bi oprostio, te oprasta, te je udarao u stomak, pa onda ipak niijeee...

  • mins

    11. decembar 2013 | 20:06

    Jsk si ti otac, sve je to interes!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA