GOGA SEKULIĆ: Ponovo bih se udala za Igora!

"Nemam burme, nemam muža, samo papir da sam bila udata. I imam za uspomenu fotografije sa svadbe, to je sve. Nama je najlepši deo prekinut. Ljubav, strast, zajednički planovi", ispričala je pevačica

  • 7

Nemile događaje koji su je zadesili Goga Sekulić odlučno stavlja iza sebe, iako priče oko suđenja sa njenom svekrvom oko imovine ne jenjavaju. Ona na to kaže da se samo bori za pravdu i da želi da ispoštuje Igorove želje, ali i da ne haje kada joj kažu da je sponzoruša.

Pevačica ne krije da i dalje pati za životom koji je mogla da proživi sa Ramovićem, ali ni to da joj zasmetaju negativni komentari na konto njihovog braka.

- Čujem razne priče. Kao, bila je u braku kratko. Kakve to veze ima? Nama je najlepši deo prekinut. Ljubav, strast, zajednički planovi. Kažu mi da sam bila sponzoruša. Obožavala sam Igora, i sad opet da se pojavi, opet bih se udala za njega! - iskrena je bila ona.

Goga ističe da se sa svojom svekrvom sudi samo kako bi otplatila Igorove dugove koji su napravljeni tokom njegovog lečenja, i da će dati sve od sebe da održi reč pokojnog supruga.

- Igorova majka ne razume zašto se sudimo. Ona sve vreme misli da ja želim stan. To je stan njegove pokojne bake, on je na osnovu tog stana pozajmio novac za lečenje. Ja sam samo želela da otplatimo dugove za lečenje, i neka svekrva uzme ostatak, međutim, ona nije ni htela da čuje za to - ispričala je Sekulićeva.

Pored toga, pevačica zamera Ramovićevim roditeljima što nisu bili uz njega kada je umirao, te nisu znali u kom je stanju bio i kako je izgledao u najgorem periodu.

- Poslaću im sliku da vide kako je Igor izgledao tada, pošto sanduk nije mogao da se otvori. Nemam burme, nemam muža, samo papir da sam bila udata. I imam za uspomenu fotografije sa svadbe, to je sve. Burme su prodate - rekla je pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lida

    12. decembar 2013 | 22:36

    Nije unovcila burme ona vec njena svekrva je na kvaran nacin ukrala burme iz stana I unovcila ih. Zao mi je Goge. Ne daj Boze nikome.

  • vesna

    12. decembar 2013 | 21:18

    Stvarno sramota sta ova zena prica. Daje intervju u kafani uradila plastiku bas ga zali.jadan covek ne da mu da pociva u miru.pusti roditelje da tuguju ako ti to vec ne radis.sram te bilo

  • Goran

    12. decembar 2013 | 22:42

    Nek mu je laka zemlja gogo zadrzi uspomenu na njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA