RAKIJA FEST: Od 14. decembra u Mikser Housu

U jedinstvenom prostoru Mikser House-a, najvećeg balkanskog dizajn centra, sutra od 15 časova počinje najveći Rakija party

  • 0

Rakija Fest svečano se otvara sutra, u subotu, 14. decembra od 15 časova. U jedinstvenom prostoru Mikser House-a, najvećeg balkanskog dizajn centra, nakon prvog dana Rakija Festa, u subotu 14.decembra 2013. biće organizovana zabava za sve izlagače i posetioce – Rakija Party.

 

U terminu od 20 do 22h održaće se di džej jazz & funky veče, a na izlagačkim štandovima će biti dozvoljena slobodna prodaja rakija na čašu, svim zainteresovanim posetiocima.

 

U nedelju, 15. decembra svoje ocene o rakijama davaće "Veseli žiri" koji će činiti glumci Branislav Trifunović i Goran Jevtić, kao i ballerina Sonja Vukićević i Ivan Lalić, direktor Mikser Housea.

 

Takođe, biće proglaŠen i Beogradski pobednik – najbolja srpska rakija za sezonu 2013/14 a saznaće se i koja etiketa će se naći naredne godine na flaši dunjevače, zvaničnog suvenira Grada Beograda.

 

Kako je ovogodišnji Rakija Fest u srcu Savamale, novog beogradskog kreativnog distrikta i svojevrsne turističke atrakcije, osim tradicionalnih posetilaca, očekujemo mnogo nove publike i veliki broj stranih gostiju.

 

Radno vreme Rakija Festa je u subotu od 14 do 22 h, a u nedelju od 13 do 20 časova.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA