• 0

RAKIJA FEST: Od 14. decembra u Mikser Housu

U jedinstvenom prostoru Mikser House-a, najvećeg balkanskog dizajn centra, sutra od 15 časova počinje najveći Rakija party

  • 0

Rakija Fest svečano se otvara sutra, u subotu, 14. decembra od 15 časova. U jedinstvenom prostoru Mikser House-a, najvećeg balkanskog dizajn centra, nakon prvog dana Rakija Festa, u subotu 14.decembra 2013. biće organizovana zabava za sve izlagače i posetioce – Rakija Party.
U terminu od 20 do 22h održaće se di džej jazz & funky veče, a na izlagačkim štandovima će biti dozvoljena slobodna prodaja rakija na čašu, svim zainteresovanim posetiocima.

U nedelju, 15. decembra svoje ocene o rakijama davaće "Veseli žiri" koji će činiti glumci Branislav Trifunović i Goran Jevtić, kao i ballerina Sonja Vukićević i Ivan Lalić, direktor Mikser Housea.
Takođe, biće proglaŠen i Beogradski pobednik – najbolja srpska rakija za sezonu 2013/14 a saznaće se i koja etiketa će se naći naredne godine na flaši dunjevače, zvaničnog suvenira Grada Beograda.
Kako je ovogodišnji Rakija Fest u srcu Savamale, novog beogradskog kreativnog distrikta i svojevrsne turističke atrakcije, osim tradicionalnih posetilaca, očekujemo mnogo nove publike i veliki broj stranih gostiju.
Radno vreme Rakija Festa je u subotu od 14 do 22 h, a u nedelju od 13 do 20 časova.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima