Adilu otkazan novogodišnji angažman!

Kako navode organizatori, reakcije javnosti na vest da je Adil fizički nasrnuo sa suprugu Anu, bile su burne, pa je interesovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo

  • 24

Folk Pevač Adil Maksutović, neće nastupiti u "Central Palasu" tokom novogodišnje noći, kako je to bilo planirano, a umesto njega, goste će zabavljati Aco Pejović.

Organizatori su odlučili da raskinu ugovor sa pevačem, nakon što je u javnost dospela informacija da je Adil fizički nasrnuo na nevenčanu suprugu Anu, zadavši joj više udaraca, nakon čega je primljena u Urgentni centar. Kako navode organizatori, reakcije javnosti na te događaje bile su burne, pa je interesovanje za njegov novogodišnji nastup znatno opalo. Uprkos tome, Maksutović je insistirao da nastupi pred Beograđanima.

- Tačno je da smo raskinuli ugovor sa Adilom, kao i to da nam je nanasena velika materijalna šteta. Dogovor je postignut sa Acom Pejovićem, i verujemo da u novogodišnjoj noći zabava i odlična muzika, neće nedostajati - kaže jedan od organizatora.

Za nastup Ace Pejovića vlada veliko interesovanje, a informaciju da će se u novogodišnjoj noći družiti sa Beograđanima, potvrdili su i u Pejovićevom menadžmentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA