X FACTOR, SVI FINALISTI (4): Upoznajte Fifi, Marinelu Đogani i ostale članove Kristinine grupe (VIDEO)

Ovo su novi kandidati koji dospeli u samu završnicu popularnog televizijskog formata. Upoznajte grupu "Pevački bendovi" čiji će mentor biti Kovačeva

  • 2

Najrigoroznija faza "X Factora" koja nosi naziv "boot camp" završena je, a četvoročlani žiri u sastavu Željko JoksimovićKristina KovačEmina Jahović i Kiki Lesendrić je od 133 takmičara izabrao 24 kandidata. Učesnici ovog popularnog televizijskog formata su nakon "radnog kampa" podeljeni u četiri grupe i to: "Muškarci do 27 godina", "Devojke do 27 godina", "Stariji od 27 godina" i "Pevački bendovi".

Danas vam predstavljamo grupu "Pevački bendovi, čiji će mentor biti Kristina Kovač. Upoznajte ih.

IVAN I KIKO RADENOV - Ivan i Kiko su braća, dolaze iz Makedonije a u Beogradu sviraju već više od devet meseci. Za razliku od Kika, Ivan ima iskustva u muzičkim takmičenjima i prvi je pobednik makedonskog "Idola".

MOUSE MILES - Ovaj hip-hop dvojac čine momci pod imenom Jasmin i Vedad i dolaze iz Zenice, odnosno iz Sarajeva. Jasmin za sebe kaže da je najbrži reper na Balkanu i navodi da se on i Vedad razlikuju i kao ličnosti i kao izvođači.

Pogledajte nastupe braće Radenović i rep tandema Mouse Miles

ROMA SIJAM - Još jedna grupa koja brani boje hip-hopa. Bend "Roma Sijam"(u prevodu "Romi smo") čine sedam momaka i oni preko svoje muzike žele da pokažu svoje kvalitete i talente.

Ovako je grupa "Roma Sijam" osvojila žiri

JANA VUKOVIĆ I LUKA GRUMIĆ - Jana i Luka prijatelji dugi niz godina, vole da slušaju identičnu muziku. Nastupali su zajedno na ulici a ovaj poduhvat vide kao značajno iskustvo u životu.

Pogledajte nastup Lane i Luke

MUŠKI BEND - ARMIN MALIKIĆ, PREDRAG ANTIĆ , MARKO BALABANOVIĆ, UROŠ TURKULOV, NIKOLA STANOJEVIĆ

ARMIN MALIKIĆ - Armin ima 22 godine i student je treće godine Medicinskog fakulteta. Voli da peva i sam sebi piše tekstove. Da podsetimo, Armin je žiri oduševio pesmom "Wonderful World" Džejmsa Morisona.

Pogledajte kako je to Armin to uradio

PREDRAG ANTIĆ - Predrag ima 24 godine i dolazi iz Beograda. Ovaj momak piše autorske numera a jednu svoju je otpevao i Emini, Željku, Kikiju i Kristini.

Nastup Pregraga Antića pogledajte od 1:57

MARKO BALABANOVIĆ - Marko ima 18 godina, učenik je i dolazi iz Majdanpeka. Voli da sluša rok muziku a žiriju se na audiciji predstavio numerom "Ti si sav moj bol" grupe EKV.

Pogledate kako peva Marko

UROŠ TURKULOV - Uroš je rodom iz Novog Sada, ima 23 godine i student je. Eminu, Kikija, Kristinu i Željka oduševio izvedbom pesme "Unchained My Heart" Džoa Kokera.

Ovako peva Uroš

NIKOLA STANOJEVIĆ - Nikola dolazi iz Negotina, ima 18 godina i ide u srednju školu. Voli da peva a sudijama "X Factora" se predstavio numerom  "When I Was Your Man" Bruna Marsa. Kristina je uživala u njegovoj izvedbi i istakla da se zaljubila Nikolu,a on je kasnije istakao da bi voleo da sarađuje sa Kovačovom.

Pogledajte nastup Nikole Stanojevića

ŽENSKI BEND - KATARINA MANOJLOVIĆ, VANJA MIŠIĆ, LANA ŠOJIĆ, TEODORA SPARAVALO

KATARINA MANOJLOVIĆ - Katarina ima 23 godine, dolazi iz Beograda i student je. Jedna je od najlepših učesnica "X Factora", a pre same audicije za ovo takmičenje istakla je da ima tremu da nastupa pred velikim brojem ljudi. Od nedavno je u emotivnoj vezi sa kolegom Mladenom Lukićem.

Nastup Katarine Manojlović pogledajte od 1:37 snimka

VANJA MIŠIĆ - Vanja je rodom iz Banjaluke i ima 20 godina. Studira novinarstvo a za 10 godina sebe vidi u Londonu. Žiri je oduševila izvođenjem numere "Neki drugi dan" Natali Dizdar, a ova hrvatska pevačica je i sama pohvalila Mišićevu.

Pogledajte nastup Vanje Mišić

LANA ŠOJIĆ - Lana je Beograđanka i ima 17 godina. Kao i Katarina, ima veliku tremu kada nastupa a pre audicije rekla je da bi volela da sarađuje sa Kristinom Kovač, što je joj se ostvarilo.

Pogledajte kako peva Lana

TEODORA SPARAVALO - Teodora ima 15 godina i učenica je  dve srednje muzičke škole. Žiriju se predstavila numero "Me And Mr. Jones" Ejmi Vajnhaus i pokazala sav svoj talenat.

Ovako peva Teodora

DUETI - FILIP JANEVSKI FIFI I MARINELA ĐOGANI

FILIP JANEVSKI FIFI - Fifi dolazi iz Makedonije, a kako kaže, od 12 godine počinje da se izražava kao žensko. Emini, Kikiju, Kristini i Željku otpevala je pesmu "Dov'e L'Amore" od Šer i tako je pokazala svoje pevačko umeće.

Pogledajte kako peva Fifi

MARINELA ĐOGANI - Marinela ima 20 godina, student je i ćerka Đoleta Đoganija i Slađane Delibašić. Voli da peva i muzika je inspiriše. Žiriju je na audiciji otpevala numeru "This World" Sele Sju na kvalitetan način što joj je obezbedilo prolaz u narednu rundu takmičenja.

Pogledajte nastup Marinele Đogani od 2:37 snimka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA