DRAMA: Sulejman zamalo poginuo na putu ka Beogradu, Ceca u šoku! (FOTO)

Kako Telegraf saznaje, na avionu u kojem se najpoznatiji turski glumac Halit Ergenč vozio ka Beogradu, otpao je točak, a glumac je pukom srećom preživeo

  • 18

Turski glumac Halit Ergenč, koji u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumi turskog vladara, umalo je doživeo stravičnu nesreću, nakon što je točak na avionu kojim je poleteo za Beograd otpao!

Naime, predviđeno je bilo da Halit u Beograd stigne oko 19 časova, ali će zbog nezgode stići na sam kraj premijerno prikazane prve epizode treće sezone serije.

TV "Nova" organizovala je dolazak glumca u srpsku prestonicu i njegovo druženje sa mnogobrojnim poznatim ličnostima.

Među prvima je pristigla Ceca Ražnatović, koja je imala obećanu večeru sa Ergenčom, budući da je turski plejboj izrazio želju da upozna dve najveće muzičke zvezde u Srbiji. Trebalo je da im se pridruži Goran Bregović, ali kako Telegraf saznaje, od večere nema ništa.

Naime, televizija koja je krenula sa emitovanjem ekskluzivnog sadržaja organizovala je da najplaćeniji turski glumac stigne u našu zemlju, kako bi promovisao treću sezonu serije "Sulejman Veličanstveni".

Mnogobrojne poznate ličnosti došle su kako bi se upoznale sa zvezdom. Suzana Mančić, Nikolina Pišek, Vesna Dedić, Jelena Bačić Alimpić, Kalina Kovačević, Ceca Ražnatović, Viktor Savić, Andrija Milošević i Mima Karadžić upravo iščekuju dolazak Halita.

(A. Č./ J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa D

    17. decembar 2013 | 21:04

    Jadnici, sutra cete i pred njihovu vojsku cvece bacati.

  • GoranM

    17. decembar 2013 | 23:11

    Jadna Ceca, šta je sve snađe u par dana. Šok ovde, šok onde.

  • Miroslav Pantic

    17. decembar 2013 | 20:52

    nije badava izmišljen točak,,;))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA