GOCA TRŽAN: Nažalost, nisam trudna! (VIDEO)

"Ne može žena da ima stomačić. Strašno. Ja ne znam nijednu ženu danas koja nema stomačić. Ja sam ga imala i kad sam bila najmršavija, ali najmršavija!", ispričala je pevačica

  • 8

Nedavno pojavljivanje Goce Tržan u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", gde je otkrila zaobljeni stomačić, probudilo je brojne priče kako je pevačica konačno u drugom stanju sa svojim dečkom Rašom, budući da već dugo pokušavaju da dobiju dete.

Ona je u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na "Radiju S", prilikom doručka sa svojim fanovima, demantovala spekulacije da je u blagoslovenom stanju.

- Ne može žena da ima stomačić. Strašno. Ja ne znam nijednu ženu danas koja nema stomačić. Ja sam ga imala i kad sam bila najmršavija, ali najmršavija! Nisam trudna, nažalost, nisam - rekla je pevačica, koja je s obožavaocima nastavila ćakulanje.

Pevačica se od samog jutra latila mikrofona i na prazan stomak zapevala i pesmu "Strašilo", a sve prisutne zasmejala je i imitacijom Kneza i pesme "Da l' si ikada", koju je otpevala u prepoznatljivom stilu popularnog crnogorskog pevača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA