FARMERI JELENI G: Narkomanko, ubićemo te od batina!

- Dođe mi da je sad ubijem, ma, vilicu bih joj izvalio - vikao je Ivan, a Kaća je dodala: "Mozak ću da joj prospem, ako joj lupim šamarčinu"

  • 9

SVI HOĆE DA BIJU JELENU! Nakon što je Jelena Golubović prosula lonac u kojem je Ivan otkuvavao svoj veš, nastao je opšti haos na "Farmi" - Marinković, Kaća i Sara su pretili da će ubiti rediteljku a Romana joj je poručila da jede go*na!

A sve je počelo kada je Ivan uzeo lonac u kojem je Jelena grejala vodu za kupanje, i u njega potopio veš, što je Golubovićevu toliko iznerviralo da je pobacala Marinkovićeve stvari i prosula vodu na pod.

- Dođe mi da je sad ubijem, ma, vilicu bih joj izvalio. Stoko jedna nevaspitana, niko te nije naučio kako da se ponašaš. Stoko raspala prljava - urlao je Ivan a u raspravu se uključila i Sara koja je takođe napala Jelenu.

- Ti si bre promašila ustanovu, da li su te zvali na terapiju danas? Ti si narkomanka i tabletomanka. Ubila bih te od batina sad, stoko prljava. Nisi se ni umila od jutros, prljavušo - rekla je Trajanovićeva a nije ostala imuna ni Romana koja je Jeleni poručila: "Jedi go*na Jelena, je l' ti jasno?! Šta radiš to? Da si sve očistila , sram te bilo".

Na kraju se umešala i Kaća koja je vikala: "Mozak ću da joj prospem, ako joj lupim šamarčinu".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    21. decembar 2013 | 15:03

    Kad vec pisete,napisite kako je tacno bilo.Jelena nije iz cista mira pobacala stvari,nego tek kad je Ivan lonac sa vesom presuo u njen koji je grejala za kupanje,dakle bila je isprovocirana,a i Sara joj je otela solju sa kafom i razbila je,tako da budite objektivni!

  • Dijagnoza

    21. decembar 2013 | 14:18

    To što je gledalište moglo da vidi od 'slučaja Golubović' za ovih stotinjak dana je pre za podebeo medicinski dosije nego za neku zabavnu tv emisiju! Zdravom čoveku mučno je gledali bolesnu osobu među zdravim ljudima!

  • T

    21. decembar 2013 | 14:41

    Kaca,Ivan i Sara su košari obični...a Jelena G bolesna,ma svi tamo su bolesni,osim Slobodana koji je jedini normalan,ali ne gledam to.sranje više

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA