SEVE: Majku sam zaključavala u kupatilu da s novinarima ne bi pričala o Milanu!

- Ja bih njemu možda i oprostila, ali moja majka je ta koja to nikada ne bi učinila, zbog patnje koju mi je naneo - kaže hrvatska pevačica

  • 15

Izgleda da se Severina i njen nekadašnji partner Milan Popović neće skoro pomiriti, ona je izjavila da joj je on pretio, zatim je biznismen to demantovao, ali ne lezi vraže, pevačica kaže da bi mu ona možda i oprostila ali da njena majka Ana Vučković to nikada neće uraditi.

- Ja bih njemu možda i oprostila, ali moja majka je ta koja to nikada ne bi učinila, zbog patnje koju mi je naneo. Držali smo je zaključanu u toaletu dva dana, a ona je uporno htela da pozove novinare i ispriča sve kako je bilo. Govorila je kako ona nikada ništa nije rekla, ali da sada hoće sve da obelodani. "Daj mi telefon da pozovem novinare. Evo ovde je klečao da te zaprosi i zahvaljivao mi je što sam rodila takvu ženu. Jednom je došao u Split s neke seanse, plakao je. Meni ga je bilo žao, pa sam mu poklonila 13 kilograma pršute. Sada mi njega nije žao, već te pršute. Rekla bih mu da sam ga nekad volela kao sina, a sada brate, nisi ni čovek ni muško. Za to vreme Aleksandar i ja smo držali Milanovu sliku iz "Glorije" i govorili:"'Tata, mi ćemo ti oprostiti, ali baka neće nikad" - ispričala je Severina.

(Telegraf.rs/ izvor: Story)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • perica

    21. decembar 2013 | 18:52

    E sad nevalja kad nije te'o da da lovu!

  • Test

    21. decembar 2013 | 18:51

    Sto li prenosite ovakve price. Kad niko od nas ne veruje u to.

  • Belogradjan

    21. decembar 2013 | 21:32

    Ova Seve jako fina iz dobre kuce, sta ti je mama rekla za onaj snimak jesi je isto zakljucala u kupatilo. I taj Milan je moron poljubio je pola hrvatske u onu stvar kad je tebe poljubio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA