TLZP: Ko je trebalo da prođe u finale - Sara Jovanović ili Željko Šašić? (FOTO) (VIDEO)

Na društvenim mrežama preovladava mišljenje da je folker više "zaslužio da se pojavi u finalu" za razliku od mlade pevačice, za koju tvrde da je "gura produkcija"

  • 73

Sinoć je održano dugoočekivano polufinalo veče emisije "Tvoje lice zvuči poznato", u kome je izabrano pet finalista ovog šou-programa. Kao što je to i običaj, na Tviteru se razvila polemika ko je zaista trebalo da prođe u poslednju rundu popularnog šoua, a u centru pažnje našli su pre svega Sara Jovanović i Željko Šašić.

Voljom glasova publike i žirija to su Aleksa Jelić, Boris Milivojević, Sara J0vanović, Knez i Ana Kokić, dok su sa druge strane, "kratkih rukava" ostali Željko Šašić, Tamara Dragičević, Goca Tržan, Skaj Vikler i Snenžana Babić Sneki, koje sledeće subote nećemo gledati u velikom finalu.

Folker je pre same polufinalne emisije važio za "već viđenog" finalistu, ali zbog nedovoljnog broja glasova nije uspeo da obezbedi prolaz. Ovo je evidentno razočaralo i naljute mnoge njegove navijače koji su odmah ljutito na Tviteru prokomentarisali da je za Šašića moralo biti mesta u finalu, i to baš umesto Sare.

Jedna koja je sa žaljenjem prihvatila informaciju da Željko nije prošao u narednu rundu jeste i poznata voditeljka Tijana Vojtehovski, koja je na popularnog društvenoj mreži podržala pevača i dodala da ga ljudi ne bi trebalo porediti sa Jovanovićevom.

S druge strane, Sarini fanovi su oduševljeni što je njihova miljenica prošla u veliko finale što su sa komentarima ushićenja proslavili na Tviteru.

Da podsetimo, mlada pevačica, koja je juče sjajno imitirala legendarnu Oliveru Katarinu, sinoć se pre glasanja publike nalazila na šestoj poziciji sa šest bodova, ali je upravo zahvaljući auditorijumu prošla dalje, dobivši od njih maksimalnih 12 poena.

Pitamo Vas, ko je od ova dva takmičara zaista zaslužio da prođe u veliko finale emisije "Tvoje lice zvuči poznato" - Sara Jovanović ili Željko Šašić? Vaše odgovore možete ostaviti u komentarima ispod.

Pogledajte neke od njihovih imitacija:

Željko Šašić kao Aca Lukas - kompletan snimak nastupa podledajte OVDE.

Željko Šašić kao Ceca - kompletan snimak nastupa podledajte OVDE.

Sara Jovanović kao Lajza Mineli - kompletan snimak nastupa podledajte OVDE.

Sara Jovanović kao Šakira - kompletan snimak nastupa podledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    22. decembar 2013 | 11:46

    Željko je kao Lukas imao ubedljivo najbolju masku,skinuo pokrete,pevanje.Ubedljivo najbolji!!!

  • bla blaa

    22. decembar 2013 | 11:49

    pa normalno sasic sara i kad je pobedila u emisiji bilo je ne zasluzeno i namesteno retko kad je bila iole dobra..... dugo je bila pri kraju liste a poeni publike se lako namestaju.... suvise ste providni gurate malu saricu tamo gde ne zasluzuje da bude...

  • Mala

    22. decembar 2013 | 11:53

    Sara je samo lepa, drugih kvaliteta sem toga što zna da mekeće nema... Šašić je podneo više transformacija od nje... Nikada mi neće biti jasno kako ona uopšte dogura do bilo kog finala, bilo kog takmičenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA