HAOS NA FARMI: Edinu pozlilo, Jelena plakala u WC-u! (VIDEO)

Posle burnih prepirki sa Jovanovićevom, Škorić se u jednom trenutku požalio da se ne oseća dobro, a Jelena je bila pored njega sve dok mu nije bilo bolje

  • 7

Izgleda da su živci opasno popustili na imanju u Lisoviću, i posle jučerašnjeg burnog dana tokom kojeg su se Edin i Jelena žestoko posvađali, pevačica nije mogla da sakrije emocije i rasplakala se u poljskom toaletu, a zatim je i Škoriću noćas pozlilo!

Da podsetimo, juče je prvo Jovanovićeva izjavila da je nekadašnji odbojkaš ponižava i povređuje, zatim joj je Edin porućio da mnogo psuje što nije njegov nivo, a opšti haos je upotpunila žestoka svađa u kojoj je Jelena izvređala Škorića i rekla mu: "Puši ku*ac,odvratan si!".

Međutim, između njih dvoje ipak i dalje postoji, što bi pevačice rekle, jaka emocija, i Edin je nervozno šetkao ispred toaleta u kojem je Jelena plakala, a ona je kasnije, dok se osećao loše,  bila pored njega.

Budući da se stvari u njihovoj vezi menjaju iz sata u sat, čekamo nastavak...

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Su

    26. decembar 2013 | 11:38

    Edin mi uopste nije simpatican..ali je ovo tipican primer sta losa zena,da ne upotrebim neki drugi izraz,moze da ucini od coveka.. sa ovakvom zenom ni jedan covek ne moze da bude srecan,svaki bi propao pored nje.

  • Markoni

    26. decembar 2013 | 13:20

    Zao mi je ovog Edina jer je on sjajan momak , koliko god Srbija ne verovala i pricala da je proracunat , ne Srbijo , prihvati da jos uvek postoje vaspitani i kulturni momci a on je jedan od takvih . Zao mi je jer kao takav ne moze ostati zdrav pored budala kakvim je okruzen .

  • Bogoje

    26. decembar 2013 | 11:29

    Drzte se deco. Zenturace u obliku bureta do podneva mrze sve a od podneva sebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA