Vrele Plejboj zečice zasenile Soraju i Staniju! (FOTO)

Izazovne cice koje su virtuozno plesale na šanku bez daha su ostavile sve prisutne u klubu i time poznate starlete ostavile u drugom planu

  • 0

Veliku žurku povodom 10. rođendana kluba "Mr. Stefan Braun" i 60. godina od postojanja magazina "Plejboj", obeležile su brojne seksepilne "Zečice", koje su u senci ostavile najpoznatije starlete u regionu - Soraju i Staniju, budući da su svi posetioci piljili u grudi provokativnih cica koje su plesale na šanku!

Razgolićene "Plejboj" zečice đuskale su čitave noći, dok su svaki njihov izazovni pokret pratili i muškarci i žene koji su se našli u klubu!

Osim njih, oskudno su bile obučene i Stanija i Soraja, koje su svojevremeno krasile naslovnice ovog prestižnog magazina za muškarce, te su bujne silikonske grudi istakle u prvi plan, dok se Dobrojevićeva skinula u šljokicavi brus, ne bi li privukla što više pažnje.

Ludi provod sa zgodnim cicama nisu propustili ni Milica Pavlović, ultimat fajter Željko Sarić, kao i neizostavni Vlada Stanojević i mnogi drugi VIP-ovci.

"Mr. Stefan Braun" nastavlja da slavi, a svi ljubitelji dobrog noćnog provoda imaće priliku u četvrtak, 26.12.2013. godine, da uživaju uz poznate RnB i Hip Hop zvuke za šta će se pobrinuti DJ Gru i DJ Playa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA