DVA I PO SATA SJAJNE SVIRKE: Neverne bebe zablistale pred Beograđanima! (FOTO)

Skoro 12.000 ljudi uživalo je u hitovima rok benda, kao i u slavujskim glasovima Jelene i Tijane, a kamernu i dramatičnu atmosferu pospešila je numera "Zajdi, zajdi", dok je specijalni gost bio Aki Rahimovski

  • 7

Fantastičan rok sastav "Neverne bebe" večeras su prvi put nastupale u "Kombank areni" pred više od 10.000 ljudi, gde su sa prvim taktom razgalile publiku, koja je istinski uživala u fantastičnim numerama ovog popularnog benda, ali i emocijama koje su se širile halom.

Koncert, koji je bio užitak za dušu i um, počeo je sa minimalnim zakašnjenjem pesmom "Ko zna". Na bini su se najpre pojavile atraktivne pevačice Jelena Pudar i Tijana Sretković koje su svojim prodornim i besprekornim glasovima potpuno obuzele pažnju publike.

- Dobro veče Beograde, siguran sam da ste vi koji ste večeras ovde, naši pravi prijatelji - rekao je Milan Đurđević, kojeg je publika dočekala vriskom i velikim aplauzom.

Nizale su se pesme "Divlje svinje", "Hiljadu godina", "Gotovo", zatim "Balkan" i "Pogledaj u sunce", dok je numera "Gde smo" potpuno izbezumila publiku koja je od prvog tona vriskala, većina nije uspela da zadrži suze, a tekst ove balade ganuo je i najtvrđa srca.

Publiku je posebno oduševio specijalni gost Aki Rahimovski, koji je sa domaćinima otpevao delić pesme "Boje duge" i iskoristio priliku da najavi koncert "Parnog valjka" koji je već zakazan za 8. mart.

Kamerna, ali dramatična atmosfera nije jenjavala, budući da su usledile pesme "Kiša" i  "Daire" tokom koje je su opijajući zvuci gitare Saše Ranđelovića Ranđe napravili uvertiru za legendarnu numeru "Zajdi, zajdi", koju je otpevala Jelena, od čijeg nestvarno dobrog glasa je sve posetioce u hali prošla jeza!

Obožavaoci benda su jedva dočekali da čuju pesmu "Dvoje", koja je bacila u trans sve emotivne duše, a ovaj osećaj produžila je i numera "Ljubav".

Za kraj, "Bebe" su izdvojile hit "Da ima nas", međutim, kada su se posle više od dva sata vrhunske svirke povukli sa bine, publika je petominutnim skandiranjem uspela da ih vrati na binu, gde su u odličnom ritmu završili koncert pesmama "Zar se godine ne broje", "Praštam", "Kuća za spas" i "Uzmi boje".

(J. Jovanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • +-!

    29. decembar 2013 | 03:45

    Savrseno! Svaka cast! Svi koji su bili na koncertu znaju da je sve bilo savrseno, popunjeno do poslednjeg mesta, perfektno zaista nepogresivo!!! Sjajni su zaista!!!

  • SyMx

    29. decembar 2013 | 10:04

    Mnogo dobar koncert. Njih dve su tako dobri vokali, o ostalim clanovima benda ne moram ni da pricam. Odlicna grupa.

  • maki

    29. decembar 2013 | 07:22

    bravo svaka cast pravi bend

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA