Jelena poljubila Jelenu u usta, Edin pobesneo!

Imenjakinje su se cmoknule u usta kako bi iskazale nakonost jedna prema drugoj, dok je ostale farmere prošla jeza na taj nemili prizor

  • 6

Kako se bliži kraj pete sezone "Farme", takmičari vade sve kečeve iz rukava kako bi što duže ostali na imanju i bili sve bliže nagradi od 50.000 evra. U to ime, farmerke Jelena Golubović i Jelena Jovanović našle su novi način da iskažu svoje prijateljstvo, te su se pred milionskim auditorijumom poljubile u usta!

Glumica i "Plejboj" zečica postale su bliske od kada su ostali ukućani počeli da optužuju Jovanovićevu i Edina da su folirali čitavu vezu, te je ogorčena pevačica istinsku podršku našla u Golubovićevoj.

Od kako su se združile, farmerke se ne razdvajaju, a tokom jučerašnjeg dana, imenjakinje su se i cmoknule u usta, na šta su se ostali takmičari zgrozili, a Edin planuo jer mu je žestoko zasmetalo to što se njegova draga ljubi sa rediteljkom, koju su do skora opanjkavali zbog nehigijene na sva usta.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA