• 6

Jelena poljubila Jelenu u usta, Edin pobesneo!

Imenjakinje su se cmoknule u usta kako bi iskazale nakonost jedna prema drugoj, dok je ostale farmere prošla jeza na taj nemili prizor

  • 6

Kako se bliži kraj pete sezone "Farme", takmičari vade sve kečeve iz rukava kako bi što duže ostali na imanju i bili sve bliže nagradi od 50.000 evra. U to ime, farmerke Jelena Golubović i Jelena Jovanović našle su novi način da iskažu svoje prijateljstvo, te su se pred milionskim auditorijumom poljubile u usta!

Glumica i "Plejboj" zečica postale su bliske od kada su ostali ukućani počeli da optužuju Jovanovićevu i Edina da su folirali čitavu vezu, te je ogorčena pevačica istinsku podršku našla u Golubovićevoj.

Printskrin: Dailymotion/Jelena&Edin"SlatkaTajna"

Printskrin: Dailymotion/Jelena&Edin"SlatkaTajna"

Od kako su se združile, farmerke se ne razdvajaju, a tokom jučerašnjeg dana, imenjakinje su se i cmoknule u usta, na šta su se ostali takmičari zgrozili, a Edin planuo jer mu je žestoko zasmetalo to što se njegova draga ljubi sa rediteljkom, koju su do skora opanjkavali zbog nehigijene na sva usta.

(E. T.)

Komentari

  • gidra

    Jelena G. nije od ulaska u Farmu oprala zube,tuširala se a bogami nije viđena da se na bilo koji način brine za ličnu higijenu. To mora da je stravično biti u blizini nekog rakvog ta kog možemo samo da zamislimo koliko jezivo zaudara.,a gde još poljubiti nekog takvog. Čupo i Jelena J,zaslužili ste medalju za dlakav stomak iznutra.

  • Zullu

    A reko bih ja da si ti Guzic Milija?

  • Трубић Милија

    Ako uzmemo da 40% stanovništva gej populacija, onda možemo račinati na veliki br. glasova za ove dve spodobe!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima