• 16

JELENA GOLUBOVIĆ: Nisam imala seks s Čupom, ne znam da li ću se udati za njega! (FOTO) (VIDEO)

- Stvarno je hteo da skočis s mosta? Jao, u šoku sam! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba... Iskreno sam zaljubljena u njega i volela bih da probamo - kaže pobednica Farme

  • 16

Pobednica petog serijala "Farme" Jelena Golubović još uvek je u šoku zbog trijumfa. U intervjuu za Telegraf otkriva da ne zna zašto su je ostali "farmeri" mrzeli, kao i koji su joj dalji planovi s budućim suprugom Čupom Kalačem.

Golubovićeva nije ni slutila da će osvojiti srca publike u ovolikom broju, kao i da se nijednog momenta u rijalitiju nije pretvarala da je nešto što nije, već je samo imala poteškoća da shvati pravila igre i da se uklopi.

- Mislila sam da ću na "Farmi" ostati mesec dana i zato sam ponela samo jedne farmerke, jednu trenerku, japanke... Toliko nisam bila u tome da sam tek nedavno ukapirala pravila "Farme". Naučila sam od svega pomalo - da muzem kravu, razlikujem seno od slame... - počinje priču Golubovićeva.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Budući da je od samog početka iritirala "farmere", a svojevremeno i proglašena za najomraženijeg učesnika, kaže da ne haje za to i da je na imanju ipak stekla prave prijatelje.

- Moj stav se nikada s masom nije poklapao i zato sam svima smetala. Ali, ja razmišljam kao Sokrat - bolje jedan iskren prijatelj nego hiljadu lažnih. Mene su "farmeri" na početku proglasili najomraženijom, prvih mesec-dva nisam znala zašto. Mojim ponašanjem sam samo uzvraćala njima, Jednom su mi stavili živo jaje u krevet, Kaća mi je bacila čizme u kanalizaciju, i ja sam posle samo uzvraćala jer su me dirali - podseća Jelena.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Veridba joj je, kako kaže, potpuno pomutila pamet, da još uvek nije svesna šta joj se dogodilo.

- Stekla sam, evo, izgleda i verenika... Čini mi se da mama nije zadovoljna i da se nije obradovala, ali videću još s njom. Ali ovo je samo veribda... Veridba je veridba. Treba da upoznam njegove roditelje, treba da živimo zajedno. U nekim zemljama je veridba zakonom propisana - kaže glumica koja još uvek nije sigurna da li će se udati za Čupu.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Osim veridbe, Jelenu je iznenadila i informacija da je čitava nacija videla njen seks s Kalačem na imanju, kao i eksplicitne fotografije nakon samog čina.

- Nije bilo seksa s Čupom, ja se sećam da je jednom bio peting. Generalno ne pijem, sećam se da sam to veče popila dve čaše vina. To je bila uvertira, a razlika je ogromna. Seks je gruba reč za vođenje ljubavi. Mi smo počeli, ali smo se setili kamera i onda prestali. Patrijahalno sam vaspitana i nisam sigurno imala seks pred kamerama! Videćemo, ali ne negiram - pravda se ona i u neverici sluša o tome kako je njen izabranik hteo da se baci s mosta jer ga nisu pustili da uđe na imanje i zaprosi je na rođendan.

- Stvarno je hteo da skoči? Jao, ja sam u šoku! Videla sam da se tresao kad me je zaprosio, bila sam zbunjena, pobeda, veridba... Jesam iskreno zaljubljena u njega i volela bih da probamo, mi smo već pričali o deci i svemu - napominje Jelena.

Kada je reč o nagradi, rediteljka je kao iz topa progovorila da će novac do zadnjeg dinara dati na svoju profesiju.

- Pare ću potrošiti na predstavu, istina je da sam i stan potrošila na jedan mjuzikl. Toliko volim glumu da bih i posledjih 10 evra dala na to! - odlučno će umetnica.

 

(J. J.)

Komentari

  • jelena

    Bravo jelena golubovic

  • jelena

    Bravo za jelenu golubovic,svi ostali su brdjani a pogotovu katarina grujic tesla seljanka dno dna

  • jelena

    Pozz

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima