CECA: Ja sam birala prsten za snajku! (FOTO)

- Veljko i Maša su toliko zaljubljeni da se vere svakih pet minuta! Mogu vam reći da joj prsten lepo stoji, a i ona je prelepa mlada devojčica - priča pevačica

  • 18

Nakon što se njen sin Veljko juče preko svog Fejsbuk profila pohvalio da se verio sa svojom devojkom Mašom Terzić, oglasila se i Ceca Ražnatović koja za "Alo" kaže da mladom paru želi da još dugo budu zaljubljeni, kao i da je ona birala prsten koji je Veljko poklonio Maši.

- Veljko i Maša su toliko zaljubljeni da se vere svakih pet minuta! Išla sam sa Veljkom da za Mašu izaberemo prsten, koji joj je dao kao božićni poklon. Mogu vam reći da joj prsten lepo stoji, a i ona je prelepa mlada devojčica. Ja im želim da još dugo budu zaljubljeni i da se vole kao i do sada. Da se ta veridba desila, pa valjda bih ja bila među prvim zvanicama - rekla je odlično raspoložena Ceca.

Da podsetimo, Veljko (17) i njegova vršnjakinja Maša, ćerka Zvezdana Terzića, predsednika OFK Beograda, su u vezi dva i po meseca i svakodnevno preko Fejsbuka izjavljuju ljubav jedno drugom.

(Telegraf.rs/ izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA