STANIJA: Znala sam da je Danijel gej! (FOTO)

- Tako sam mislila da ljubav Jovane i Danijela nije prava, a ono u šta sam iskreno verovala je puklo. Moja veza se raspala, a njihova brakom krunisala. I sad se razvode posle samo tri meseca! Biće da nisam pogrešila u proceni - napisala je starleta na blogu

  • 2

Nakon šokantne ispovesti Jovane Nikolić Alibabić, u kojoj manekenka navodi da joj je suprug gej, te da je tuče i da se razvode, oglasila se i starleta Stanija Dobrojević. Naime, Standža je tokom zajedničkog učešća u "Farmi" više puta rekla da je Danijel gej, a sada tvrdi da je znala da je u pravu.

- Eto, obistinilo se ono što sam pričala. Znala sam da je Danijel gej, a jedina sam imala hrabrosti da to kažem javno. Tada sam navukla bes gledalaca i ostalih farmera, tako da sada ništa neću da komentarišem više. Njihov život, njihova stvar - rekla je Dobrojevićeva za "Naše novine".

Stanija je i na svom blogu prokomentarisala brak Danijela i Jovane.

- Tako sam mislila da ljubav Jovane i Danijela nije prava, a ono u šta sam iskreno verovala je puklo. Moja veza se raspala, a njihova brakom krunisala. I sad se razvode posle samo tri meseca! Biće da nisam pogrešila u proceni. Možda, posle svega, ovaj moj "idiot" doleti sa vereničkim prstenom! - napisala je starleta.

Podsetimo, nakon ispovesti supruge, oglasio se i Danijel, koji kaže da je sve laž, te da će tvrdnje morati da dokaže na sudu, a pevač strahuje za oca koji ima tumor i čije se zdravstveno stanje pogoršalo zbog navodnih Jovaninih laži.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bosanac

    11. januar 2014 | 13:16

    Ono sto je on je greska majke prirode.I mi znamo sta si ti,ali to je tvoj izbor i majka priroda nije umesala svoje prste.

  • Zana

    11. januar 2014 | 22:17

    Stano legendooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA