MILIONERKA: Sila zaradila 1.200.000 evra! (FOTO) (VIDEO)

Turskim rediteljima je jasno da angažovanje Džansu Dere znači enormnu popularnost serije, pa se utrkuju ko će joj više platiti

  • 1

Turski glumci Kenan Imirzalioglu i Džansu Dere apsolutno dominiraju na TOP 5 listi najvećih zarada tokom jedne sezone u serijama u kojima glume. Naime, ovi glumci su odavno postali milioneri, a Džansu trenutno važi za najpopularniju glumicu u Turskoj, koja je po završetku "Sile", koja se trenutno prikazuje na TV "Pink", postala enormno plaćena.

Otkad su za Ezela počeli da kruže tračevi da je gej, markantni glumac se bukvalno "razbija" od para, te je u seriji "Karadaji" zaradio čak 3.500.000 evra.

U stopu ga prati Halit Ergenč iz serije "Sulejman Veličanstveni", koji, nakon venčanja sa Berguzar Korel i uloge Onura u seriji "Hiljadu i jedna noć" zarađuje 25.000 evra po jednoj sezoni. 

Budući da je snimljeno više od 100 epizoda "Sulejmana", glumac je od prve tri sezone zaradio 2.000.000 evra.

Momak koji je osvojio srca obožavateljki, Mehmet Akif Alakurt, ulogom Boran-age u trenutno najgledanijoj seriji u Srbiji "Sila", koja se prikazuje na TV "Pink", sebi je otvorio velika vrata u svetu glume.

Markantni i žestoki momak, koji važi za pravog zavodnika ali i nasilnika, zbog dobrog izgleda, ali i brojnih skandala, u novoj seriji o Mehmetu II Osvajaču dobio je 150.000 evra za jednu sezonu.

Najplaćenija glumica u Turskoj je lepa Džansu Dere, Sila iz istoimene serije koju svako veče gledate na TV "Pink". Džansu je za tri sezone ove serije dobila 200.000 evra. Nakon toga joj je cena skočila, pa je u "Ezelu" zaradila za dve sezone zaradila 250.000 evra.

Turskim rediteljima je jasno da angažovanje Dereove znači enormnu popularnost serije, pa se utrkuju ko će joj više platiti.

U "Sulejmanu" su je angažovali za nekoliko epizoda, a za jednu je dobila čak 15.000 evra. Međutim, ubrzo je lik Firuze ubijen, jer je reditelj serije rakinuo vezu sa Džansu.

Merjem Uzerli, koja je tumačila lik Hurem, na početku nije imala veliki honorar. Nakon druge sezone povećala je zaradu na 8, pa na 15.000 evra, da bi za 100 epizoda uzela 1.000.000 evra.

Među najplaćenijim turskim milionerima su i Berguzar Korel, Nurgul Ješilčaj i Kivanč Tatlizug, dok je prelepi Burak Ozčivit jedva plaćen 6.000 evra, budući da niže skandale jedan za drugim.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA