DANIEL U X FACTORU PEVAO TOŠETA: Da li mislite da je bio bolji od Proeskog? (VIDEO)

Jedan od favorita za pobedu, Daniel Kajmakoski sinoć je privukao veliku pažnju sjajnim izvođenjem Tošetove pesme "Čija si"

  • 20

U sinoćnoj emisiji "X Factora" u kojoj je ispala Luisova ćerka Maja Novaković, najupečatljiviji nastup je imao Daniel Kajmakoski koji je još jednom pokazao raskošan talenat i fenomenalno otpevao numeru "Čija si" Tošeta Proeskog i oduševio žiri i publiku!

Nakon njegovog nastupa Kristina je rekla da joj se svidelo što je on ovu pesmu otpevao na svoj način, dok su Kiki, Emina i Željko su naglasili da je Daniel bio super.

Da podsetimo, Kajmakoski je u intervjuu za Telegraf izjavio da je Toše Proeski njegov idol i da mu je drago kada ga porede sa njim.

Pogledajte kako Daniel peva numeru "Čija si" i procenite da li su opravdana poređenja Kajmakoskog i pokojnog Proeskog:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anci

    15. januar 2014 | 11:23

    Niko kao Tose. Nikada!ali ovo je savrseno! Sve pohvale!

  • Anci

    15. januar 2014 | 11:34

    Kao Tose niko nikada! Ali fenomenalan je bio. Sve pohvale

  • dragan Trebinje

    15. januar 2014 | 11:26

    Danijel je sjajan,iznio je pjesmu na neki svoj nacin,sto mi se posebno svidjelo.Ali...Da je neko dorastao pok.Tosetu,nije i nece se roditi nikada!!!Najbolji i najkompletniji pjevac koga sam ikada cuo!Sasvim mu je bilo svejedno,da li pjeva svoju pjesmu,da li sevdah,makedonsku narodnu muziku ili bilo bilo sta!Uvijek je zvucao perfektno!Bezbroj je sjajnh pjevaca otpjevalo ZAJDI ZAJDI,al kada sam pok.Toseta cuo,rekao sam e..ovako je to i sam autor pjesme sigurno zamislio,ovako to treba da zvuci,i ne treba vise nikad niko da je takne!Kazem decko je sjajan,mozda i najbolji u XF.ali porediti ga sa Tosetom..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA