PUKLA: Karleuša prodala samo devet karata!

"Aj da me malo linčuju mediji. Dosadno je", oglasila se pevačica nakon što je na Kopaoniku doživela potpuni debakl i otkazala nastup zbog izuzetno male posete

  • 35

Jelena Karleuša pompezno je najavljivala svoj nastup za Srpsku novu godinu na Kopaoniku, međutim, nije očekivala da će za njeno pojavljivanje biti izuzetno malo interesovanje i da će paprenu ulaznicu od 30 evra platiti samo devetoro ljudi!

Spektakularni novogodišnji nastup Jelene zakazan za 13. januar u klubu "Aleksandar" na napoznatijoj planini u Srbiji na sva usta najavljivali su kako Džej Kej, tako i promoteri samog kluba, a zbog navodne navale publike, pevačica se hvalila da je kapacitet kluba proširen!

Ipak, očekivanja "male od skandala" nisu bila ni blizu istini, budući da je put do Kopaonika izgleda prevalila za džabe.

- Tačno je da je Jelena otkazala nastup zbog nedovoljnog interesovanja publike. Dalje zovite nju za sve što vas zanima. Ja ne smem ništa da pričam, zabranjeno mi je - rekao je jedan od organizatora za "Blic".

Kako je informacija o još jednom propalom nastupu Karleuše buknula kao požar u medijima, ona je na svom Tviter profilu napisala da je ojača sve što je ubije.

- Aj da me malo linčuju mediji. Dosadno je - napisala je ona ispod slike na kojoj kao udovica sedi na omči.

Jelenin menadžer Zoran Birtašević nije javljao na svoj mobilni, a kada smo pozvali broj za rezervacije koji stoji na sajtu kluba, prekinuli su nam vezu odmah nakon što smo se predstavili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tajfun kv

    15. januar 2014 | 11:02

    pa devet je za nju ok...

  • Jogogo

    15. januar 2014 | 11:42

    Mama Divna,ćerke,Duško sa mamom i tatom,tata Dragan sa lepšom polovinom(teško od njega biti lepši) i fotoreporter kupili karte.Provaljena si Divoooo hahaha!

  • Anci

    15. januar 2014 | 11:17

    30e karta za njen nastup. Ko je ona bre?? 9 je i mnogo sto je prodala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA