ANOREKSIJA, STRES, MODA: Šta se dešava s Anom Mihajlovski, voditeljkom X Factora?! (FOTO)

Sinoćno pojavljivanje voditeljke u muzičkom takmičenju izazvalo je brojne komentare na račun njenog izgleda i činjenice da je drastično smršala

  • 13

Već u svom prvom pojavljivanju, Ana Mihajlovski je pokazala da će biti veliko osveženje za "X Factor", a gotovo svi su oduševljeni njenim debitantskim nastupom u najvećoj svetskoj muzičkoj šou emisiji. Međutim, izgled popularne voditeljke je izazvao mnogo komentara na društvenim mrežama, a nemali broj gledalaca se zabrinuo za njeno zdravlje, budući da, kako jedni kažu "Ana izgleda premršavo", dok su se pojavili i oni koji smatraju da je na korak od anoreksije!

Udarna tema sinoćne emisije bio je voditeljkin izgled i haljina u kojoj je "plivala". Pošto se nedavno ošišala na kratko, njena nova frizura samo je doprinela tome da izgleda dodatno mršavo, a mnogima se činilo da će joj mikrofon svakog časa ispasti iz ruke!

Tokom prošle godine prilikom jednog intervjua poželila se da mršavi iako normalno jede. Izgleda da je voditeljku dokusurio skandal u "Velikom Bratu", kad je dala otkaz.

Svoje nezadovoljstvo Ana je potom javno objavila u saopštenju u kojem je oplela po "Emotionu", "Velkom Bratu", ali i televiziji B92, gde je trebalo da vodi emisju "Bulevar".

Ova nemila događanja svakako su ostavila traga na voditeljki.

Podsetimo, brojni negativni komentari na račun Slavka Kalezića naveli su produkciju "X Factora" da angažuje Anu Mihajlovski koja ima bogato iskustvo na televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    15. januar 2014 | 14:03

    Bila je odlicna i zabavna,kao i u svakom show-u koji je vodila,devojka se zabavlja,mada cisto da znate po ugovoru svi voditelji x factora u zemljama u kojima se emituje rade po scenariju iz britanije kao i sam ziri

  • ANA KRALJICA!

    15. januar 2014 | 14:23

    Ana obozavam te, ali molim te malo se ugoj i psuti kosu! Mislim da si jako prirodna devojka, da volis svoj posao i to ljudi vide i zato te i cene! Samo pusti kosu i malo vise jedi! Ljubim te i volim, ako ovo citas!

  • vox

    15. januar 2014 | 14:30

    Pa pitajte nju. Normalno da uz dvoje dece i pored toga sto stari sto je normalno ne može izgledati kao pre 5 godina. Meni je bila super ,neke male lapsuse joj ne zameram.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA