Dado Polumenta se ponovo ženi? (FOTO)

Nakon samo osam meseci samovanja, pevač navodno ima novu devojku, Anu Đorđević, koju namerava da oženi

  • 8

Zgodni pevač Dado Polumenta, kratko je samovao i nakon samo osam meseci, koliko je prošlo od njegovog razvoda sa Selmom, ima novu devojku Anu. Ana je ujedno i njegova poslovna saradnica, pa je spojio lepo i korisno!

Pevač i Ana su se izbegavali na promociji novog albuma "Ne dam ja na tebe",  ali su ipak razmenili po koju reč. Upućeni tvrde da je par zaljubljen do ušiju.

- Da su više od prijatelja, vidi se na kilometar, ali niko od nas ih iz pristojnosti neće ništa da pita dok ne odluče sami da nam kažu. Ana je dugo u timu Dadovih saradnika i često mu pravi društvo na večerama sa poslovnim partnerima, pa ne čudi da se među njima rodila ljubav - kaže za Alo prijatelj pevača.

Budući da se Selma i Dado nisu slagali, jer su bili potpuno različiti, izvori tvrde da je Ana idealna Polumentina polovina. Ipak, Dado je rekao da nema devojku.

- Uz mene su četiri žene. Tri su iz Filharmonije a tu je i devojka koja je vizuelni direktor celog ovog projekta i koja je osmislila sve od najsitnijeg detalja pa do mog izgleda. Te priče nažalost nisu tačne, ja sam poslovan čovek i sve su to moji saradnici sa kojima provodim puno vremena - zaključio je Polumenta.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jogogo

    17. januar 2014 | 13:59

    Dado Buljumenta bi mogao da da oglas,glumim muža na svadbama.Šifra:nije sve tako crno,ima i belog.

  • Djuka

    17. januar 2014 | 15:05

    Ona zamotana je bila kao kinderjaje!! Tek znas sta je unutra kada ga otvoriš!!!

  • fap_masina

    17. januar 2014 | 13:58

    Kakav ljakse

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA