FIFI: Pa šta ako smo falširale, to se i Rijani dešava! (FOTO)

- Naravno da mi je krivo, ali najviše mi je žao zbog prijatelja koje sam ovde upoznala. Nikom ništa ne zameramo, drago nam je što smo učestvovale - kaže Marinela Đogani koja je sinoć zajedno sa Janevskim eliminisana iz X Factora

  • 5

Posle sinoćne eliminacije Marinele Đogani i Filipa Janevskog, poznatijeg kao Fifi, u bekstejdžu je zavladala tuga među ostalim takmičarima a najtužnija je bila Teodora koja se rasplakala dok se oproštala od Marinele.

- Mnogo nam je žao nam je što su ispale! Fifi je uvek bila spremna za šalu i mnogo će nam nedostajati!" - čulo se u bekstejdžu, a Teodora je kroz suze rekla: "Ne mogu da verujem, skroz sam razočarana, ne mogu da zaustavim suze! Marinela mi je najbolja drugarica ovde i velika podrška!".

Sa druge strane, Fifi nije krila svoje razočaranje.

– Očekivala sam više! Mislim da nismo zaslužile da ispadnemo već u trećem lajvu. Ne znam da li smo falširale, ali ako i jesmo, pa šta, i Rijana falšira – izjavila je Fifi a Marinela je bila mnogo uzdržanija:

- Naravno da mi je krivo, ali pre svega najviše mi je žao zbog prijatelja koje sam ovde upoznala. Nikom ništa ne zameramo, ovo je takmičenje i drago nam je što sam učestvovale.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gaga

    22. januar 2014 | 19:48

    Po rodjenju musko, po zelji zensko..

  • Avet

    22. januar 2014 | 18:29

    Fifi je musko ili zensko? Ozbiljna sam

  • Avet

    22. januar 2014 | 22:32

    U tom slucaju grozota! Mislila sam da je Makedonija izrodila samo onog debelog kad eto njih jos..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA