STANIJA ODBILA HEFNERA: Malo mi je 22.000 evra za rijaliti! (FOTO)

- Hju ju je pozvao da učestvuje u njegovom rijalitiju koji bi se snimao u Americi, a u kome bi ona predstavljala devojke sa Balkana. Ona je ostala zatečena ponudom - kaže prijatelj

  • 2

Osnivač "Plejboja" Hju Hefner ponudio je Staniji 30.000 dolara, odnosno, nešto više od 22.000 evra da učestvuje u rijalitiju o starletama. Ipak, Standža smatra da joj je to malo (?!)... Gramzivost ili nešto drugo?

Starleta je nedavno dobila ponudu da sa Sorajom snimi rijaliti, po uzoru na Kim Kardašijan. Ipak, trenutno se premišlja, budući da joj menadžer Hefnera, u čijoj vili je svojevremeno boravila i za čiji magazin je pozirala gola, dobila poziv da učestvuje u novom TV projektu u Americi.

- Hju ju je pozvao da učestvuje u njegovom rijalitiju koji bi se snimao u Americi, a u kome bi ona predstavljala devojke sa Balkana. Ona je ostala zatečena ponudom, pogotovo jer joj je ponuđeno 30.000 dolara. Kako ima sličnu ponudu i u Srbiji, Stanija se dvoumi koju da prihvati - kaže za Alo izvor blizak starleti.

(A. Č./ Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    22. januar 2014 | 20:02

    Lazljivica! Da vidimo ponudu crno na belo. Hju Hefner i ne zna ko je ova skracena plastikanerka. Isla je tamo i platila da obidje njegovu vilu i da se slika sa devojkama koje su bile kao i ona tamo i probale da prodju audiciju. Moja prijateljica iz Amerike ima isto slike sa Hefnerom odande. Platis i slikas se. Glupaca misli da mogu ovde da joj prodju takve debilne fore.

  • Micorad

    22. januar 2014 | 20:02

    ajde bre matori smiri se malo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA