DANIEL KAJMAKOSKI: Starije žene mi nude seks!

Takmičaru "X Factora" dame u godinama šalju poruke seksualne sadržine na koje on ne odgovara jer je, kako tvrdi, trenutno fokusiran samo na muzičko takmičenje

  • 4

Miljenik ženske publike, takmičar "X Factora", Daniel Kajmakoski priznaje da mu starije žene nude seks i to preko Fejsbuka! Mladi pevač uspešno izbegava kontakte ovakve prirode i ne odgovara gospođama u godinama.

- Imam 30 godina i veliki broj mojih fanova su male cure koje mi pokazuju najiskrenije prijateljstvo. Ali, ima tu i velikih, starijih cura koje mi pišu čudne stvari o seksu na Fejsbuku, ali ja nisam glup da to prihvatim - kaže Daniel i dodaje zašto se rasplakao zbog video-klipa koji su mu fanovi napravili.

- Upravo sam gledao klip na internetu koji su moji fanovi napravili, a na kome su njihove slike na kojima drže tablu sa određenim rečima i na kraju se dobije cela priča. Rasplakao sam se dok sam gledao taj klip, jer mi zaista znači njihova podrška. Inače, dok razmišljam o svemu što mi se dešava, ponekad mi se pojavi suza. Totalno sam fokusiran na ovo takmičenje i uživam u svemu što mi se dešava - kaže Daniel.

(A. Č./Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradjanke

    22. januar 2014 | 22:19

    Moras da vodis racuna o svemu jer svi vrebaju neku tvoju gresku.I ova izjava o starijim damama je bila nesmotrena..Uvek budi diplomata, jer ti mozda postanes neko u regionu.Imas X faktor.Ostani to sto jesi.Navijamo za tebe.

  • Saraji

    22. januar 2014 | 23:19

    Jadnik ufurao da je neko... Ha ha ha

  • Bond

    23. januar 2014 | 08:48

    Razumem te, meni nude mladje zene

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA