OSTALI BEZ AUTOGRAMA: Miloš Biković rasplakao decu u Jagodini! (FOTO)

Oko 500 mališana cupkalo je u mestu od nestrpljenja da se slikaju sa zvezdom "Montevidea", međutim, Tirke je samo proleteo pored njih, dok je obezbeđenje brže-bolje zatvorilo vrata sale

  • 9

Na sinoćnoj premijeri filma "Montevideo, vidimo se" u Jagodini, zvezda ostvarenja Miloš Biković ostavio je u suzama mnoge fanove koji su nestrpljivo čekali da se slikaju sa njim, kada je "prošišao" pored njih uz strogu pratnju obezbeđenja.

Popularni film "Montevideo, vidimo se!" premijerno je u Jagodini pogledalo oko 2.000 ljudi u hali "Jasa". Iako uz velike ovacije, sjajne komentare, Jagodinci, a posebno najmladji ostali su razočarani jer im se glumci nisu ni obratili, a Miloš Biković nije potpisao nijedan autogram, te su deca uplakana otišla kući. On je proleteo ulazom uz pratnju obezbeđenja, koje je moralo da zatvori salu, kako deca ne bi ušla i došla do njega.

- Danima sam sa drugaricama čekala ovo veče. Spremili smo mirišljave olovke i specijalne papire koji su tvrdi kao karton da se Tirketu ne krivi papir u ruci kada nam daje autogram. A oni su izašli na binu, poklonili se i nestali. Obezbeđenje nam nije dalo ni da privirimo. Ponele smo aparate da se slikamo. Moja drugarica iz odeljenja je plakala celo veče - kaže desetogodišnja Irena Miljković.

Par stotina njih ostalo je van hale jer je, iako najveća, bila mala da primi sve koji su hteli da srcem učestvuju u već legendarnoj fudbalskoj sagi Dragana Bjelogrlića.

Gledaocima u Jagodini, kojih je bilo oko 2.000 poklonili su se Miloš Biković, Milan Nikitović, Nenad Heraković, Bojkan Krivokapić, Predrag Vasić i Dragan Bjelogrlić koji je izazvao najveće aplauze.

Ovako ponašanje glumca nije novost, budući da je fanove takođe ignorisao i na beogradskoj premijeri filma.

(P.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA