Filip Sejmor Hofman se godinama borio protiv zavisnosti

Poznati glumac, koji je preminuo danas u 46 godini, u maju je otkrio da se vratio heroinu posle 23 godine apstinencije

  • 6

Oskarovac Filip Sejmor Hofman, koji je danas preminuo najverovatnije od predoziranja drogom, imao je problema sa opijatima čitav niz godina. Poznati američki glumac je u maju priznao da se vratio heroinu nakon 23 godine apstinencije i da se zbog tog problema prijavio na kliniku za odvikavanje.

2006. godine Hofman je priznao da je bio sklon drogi i alkoholu nakon što je diplomirao u Njujorškoj dramskoj školi.

- Sve je tada vrtelo oko droge i alkohola. Mogao sam da konzumiram bilo šta od toga...Sve mi se to dopalo", rekao je svojevremeno dobitnik nagrade Oskar.

Filip Sejmor Hofman ostavio je iza sebe suprugu i troje dece a njegove komšije rekle su da ovih dana uopšte nije ličio na sebe, i da je izgledao umoran i bled.

Pogledajte prilog Daily Mail-a

Osim porodice i prijatelja, od poznatog američkog glumca oprostile su se i brojne poznate ličnosti poput Džastina Timberlejka, Val Kilmer i ostali.

- Upravo sam čuo da je Filip Sejmor Hofman preminuo. Tragično. Bio je tako nadaren glumac. Počivaj u miru - napisao je popularni pevač na Tviteru.

(Telegraf.rs/"Daily Mail")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA