KARLEUŠA BRANI DORIS DRAGOVIĆ: Drago mi je što će pevati u Srbiji, ona je istinska diva!

- Uvek je izazivala divljenje svojim glasom i lepotom. Izuzetno cenim nju, Severinu, Rozgu, Ninu, Dzibonija, Graša, Masima, Josipu, Terezu... Veliki umetnici - napisala je srpska pevačica na svojoj Fejsbuk stranici

  • 45

Jelena Karleuša stala je u odbranu Doris Dragović, koja će uskoro održati koncerte u Beogradu i Novom Sadu. Srpska pevačica je na svojoj Fejsbuk stranici napisala je da je Dragovićeva prava diva, a da pored nje ceni i ostale muzičke zvezde iz Hrvatske, poput Severine Vučković, Jelene Rozge, Josipe Lisac i Džibonija.

Izjavu Jelene Karleuše prenosimo u celosti.

"Izuzetno me raduje što će Doris Dragović imati koncerte u Srbiji. Uvek je izazivala divljenje svojim glasom i lepotom. Istinska je Diva i legenda velike Jugoslavije. Izuzetno cenim nju, Severinu, Rozgu, Ninu, Dzibonija, Graša, Masima, Josipu, Terezu... Veliki umetnici. Muzika ne sme da ima mračnu ulogu u nacionalističkim previranjima, u ratovima, mržnji, politici, propagandi... I žao mi je kada vidim da su moje kolege iz svih ex YU republika I IZ SRBIJE, žrtve tog bezumlja" - napisala je Jelena Karleuša i dodala:

"Kao neko ko je mnogo propatio u Srbiji zbog svojih stavova, istine i hrabrosti, i ko je na svojoj koži osetio nepravdu zbog političke "NEkorektnosti", imam potrebu da javno dam podršku svima onima koji dolaze u Srbiju da pevaju. Ovde se pare NE zarađuju, OVDE PARA, POGOTOVO U MUZICI-NEMA! Ali ima puno normalnih ljudi kojima je do muzike, igre, veselja-ne do mržnje i mraka. Želim vam svima divan dan, okupan smehom i muzikom! OPEN YOUR MIND Vaša JK️", stoji u izjavi srpske pevačice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA