CECINA ĆERKA: Haris iz X Factora ima fantastičan vokal! (VIDEO)

Anastasija Ražnatović pohvalila je na društvenim mrežama mladića iz Sarajeva, oduševljena je kako je otpevao numeru Džastina Timberlejka "Cry Me A River"

  • 19

Anastasija Ražnatović, ćerka folk zvezde Cece Ražnatovića, pohvalila je učesnika "X Factora" Harisa Ćata. Ona je na svom Fejsbuk profilu istakla da joj se dopalo izvođenje mladog momka iz Sarajeva kad je pevao hit Džastina Timberlejka "Cry Me A River" (koji je Haris izveo izveo kao pesmu spasa) i navela da on ima fantastične glasovne mogućnosti.

Haris je pre nekoliko dana bio nominovan za ispadanje iz "X Factora", kao i sastav "4U". Međutim, odlukom glasova publike odlučeno je da bend koji čine Vanja Mišić, Katarina Manojlović, Lana Šojić i Teodora Šojić napuste ovaj popularno televizijski format. Inače, ranije se spekulisalo da bi Anastasija mogla da učestvuje u "X Factoru", ali na kraju do toga nije došlo.

Pogledajte kako je Haris otpevao pesmu "Cry Me A River" i između ostalog oduševio Cecinu ćerku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • noname

    6. februar 2014 | 13:11

    Ti znas kakav on vokal ima qq

  • ☆☆☆Panter☆☆☆

    6. februar 2014 | 13:28

    Ako je ovo dobro onda sam ja Batmann. .....uopste nije u taktu...boja glasa....piskava......previse visoka....i stenje....sorry 0 bodova

  • Nina

    6. februar 2014 | 13:37

    Pravi se pametna, cuti dete, ko te pita, a i vi sto objavljujete ovakvu vest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA